bitter.

Jag gjorde tentan. Räknade och spekulerade. Kände mig som värsta mattesnillet. Tog med mig svaren ut och jämförde med fellow students. Hittade att jag hade annorlunda svar på en fråga...Så det lutar ju åt att jag gjort fel.

Sen så på absolut sista uppgiften stod det att man skulle avrunda till hela mmol...jag svarade 61,7...Det kan man väl för fan inte få fel för eller. Hade tyckt att det var lite väl hårt...Men men. Det är viktigt att läsa. Jag är jävligt bitter och vet inte hur jag ska få ut det ur kroppen. BAJS!

Det är inte rättvist!

Ska jag räkna infusioner/injektioner och spädningar ikväll blir det ungefär såhär:



Då var det dags

Idag har vi tenta i läkemedelsräkning...man måst få 100%...jag har än inte lyckats få det på övningarna så jag tror att that "lucky time is yet to come". Vågar inte räkna nu på morgonen för jag tänker att då kommer jag få alla rätt och så får jag inte det på tentan. Den är iaf uppdelad i tre delar så man måste bara göra om den delen man missar. Förhoppningsvis bara en!

Sedan är det dags för en party"helg". Fest onsdag-lördag. Valborg i Uppsala is the shit!

Förövrigt såg min syster ut som en förkolnad korv igår.

Jag kunde inte sova igår. Låg och stirrade i taket och funderade på vad som skulle hända med mig när jag måste göra omtenta...blir ju första gången i mitt liv...Men man måste prova allting ONCE, kom jag fram till!

GRYM LÅT! 


Ha en nice dag, här skiner solen...FRUKTANSVÄRT FANTASTISKT


Läkarjakt

Vi har varit på läkargasquen-Preklin. Det är så gott som obligatoriskt för sjuksköterskorna och komma dit,
 tycker vi. Men inga läkare blev det...ILLA!




Men okej då!


överdoser och självmord.

Nu kommer ett inlägg som handlar om min sjukdom, som inte längre upptar mitt liv men som kan göra sig påmind "from time to time"...

Det visade sig bli en riktigt tuff dag igår. Vi hade föreläsning inom förgiftning (farmakologi). Vi pratade läkemedel, självmord, överdosering och läkemedel man inte får blanda. Jag satt och flamsa och skojade...men inners inne kändes det skit. Jag visste ju att jag tagit de flesta av tabletterna vi pratade om, i fel kombinationer och i alldeles för höga doser...Man kan ju undra hur min lever såg ut då. Det kändes bara så himla fel och jag blev nästan triggad att ta en massa och göra det igen men mest tror jag att jag blev påmind om hur det var, för inte så längesedan och vad nära det kan vara att jag inte ens hade varit här. Tanken på att jag var kunde varit de fallen som beskrevs och att man helt plötsligt inte kände sig som sjuksköterskan utan patienten...Jag vet egentligen inte varför det blev så sjukt jobbigt...men så var det!

Så när jag kom hem efter skolan drog jag på mig fotbollsskorna och min syster som såklart fattade att jag behövde henne följde med ut och så sparkade vi lite boll..och så kändes livet lättare att leva.

Men det släpper inte riktigt så lätt, det satt kvar även på kvällen, olustigheten...som att jag egentligen borde vara död, att jag är värdelös, tjock, ful och att absolut ingen skulle vilja ha mig. Men jag klarade kvällen, jag fick mig ingen läkare men jag fick jättegoda mackor av Karro och ett glas Cola-light!

Idag är en ny dag...och jag vet ju att jag gått vidare, jag vill inte dö längre, överdoser sysslar jag inte med längre.

ÄLSKAR ER <3

Avslutar med en grym låt:

A lonely cry for help reaching out for help to anyone
A silent prayer to God to help you your way
I've been depressed so long
It's hard to remember when I was happy
I've felt like suicide a dozen times or more
But that's the easy way, that's the selfish way
The hardest part is to get on with your life



Tjena Uffe, nu ska bögarna tas!

På Roadtripen kom denna låt på radion. Spola fram till 2 minuter:


Tjena Uffe, nu ska bögarna tas...hör Ni??

MUHAHAHAHA!

0,1 grader och snö!

Det snöar för fullt utanför fönstret. FUCK! Det värsta av allt är att det är kallt som svin ute så snön lägger sig. Vad fan har Islänningarna hittat på nu? Varför snöar det när man vill sitta i en park och grilla?



Jag vill mena att det här är fruktansvärt, men det finns en person i mitt hushåll som tycker att det är ännu värre nämligen min sambo. Hon ligger just nu under täcket och svär. Hon tänker inte gå någonstans för hon har inga termobyxor...Anal, Fitta, Fan, FRUKTANSVÄRT ÄR DET SANDRA!
Jag kan inte annat än hålla med.

Detta jäkla klimathot...


Uppsala living

Jag och lillasyster tog oss snabbt och smidigt upp till Uppsala igen. Bilen går som en klocka, uppe i 40000 sköna mil nu!. Vi hade två mål med resan...komma fram och köpa en FM - sändare eftersom stereon i bilen tyvärr inte går som en klocka :) Hittade inget CleasOlsson förren i Örebro...så 4 gånger hann vi lyssna igenom ett av världens bästa album...The Sounds-Living in America. Men fyra gånger är ganska mycket. Dessutom har jag och Jennie kommit fram till att "Lidköping är den fittigaste städet av alla städer". Vi gjorde även EMO-poose mot fartkamerorna. Men vi verkar inte vara fotogeniqa alls för inte ett kort tog de...så vi fick lösa det själva!






Nu har verkligheten börjat igen. Vi har läkemedelsräkning för fullt och håller på med farmakokenetik och farmakodynamik...Det är mycket molekyler och receptorer, enzymer och jonkanaler...Jag håller på att skratta hela tiden för vår lärare ser ut som Annika Andersson och pratar precis som henne; men tyvärr är inte det hon säger roligt...förutom potens ;) Men det ska väl lösa sig det här!

Lillasysters cykel hade blivit slaktad när vi kom upp. Inga däck. Snacka om att bli irriterad. Jag säger bara en sak..BROTT FÖDER BROTT! Ni anar inte hur mycket jag ville "låna" däck av någon annan...Är det ok? Ja, om det är en gammal cykel som inte används.

Idag och i måndags har det snöat här. Undrar om det är Islands fel det med? De verkar ju lite som om de ställer till med en hel del problem nu för tiden...




JD- my best friend



Westcoast = Bestcoast

Har varit hemma på västkusten i en hel vecka och hunnit med att göra en massa kul saker...känner att jag inte vill tillbaka till Uppsala för jag trivs så himla bra här.

  • Lärt mig rida
  • Valt bröllopsklänning till JP
  • Vart på dejt
  • träffat släkten
  • fikat med fyra fina flickor i Stenungsund
  • Vandrat på avenyn i strålande sol
  • Varit i Tyskland, Danmark och Ullared
  • En GRYM maskerad
  • kört en massa bil.
Jag vill stanna här för alltid! Men som vi säger, Love Uppis to!

en tecknad kväll

Östen och Holmström har blivit gamla och det måste man ju självklart fira.
Plats: Lunnevi
Tema: Tecknat
Dryck: Alkohol

Under dessa föreskrifter satte kvällen igång. Som ni sett var ju jag Svampbob. Grymt nöjd med min outfit. Blev ganska jobbigt så framåt kvällen tog jag av mig och blev en superwoman istället. Så det där med Clark Kent är bara en myt..det är Svampbob som är Stålmannen!

Värdparet ^^


Här har vi även kvällens vinnare Therese - FIONA. Sjukt grymt!

Jag tycker att det är sjukt kul med maskerader. Jag har redan bestämt tema inför min 25-årsfest...men det får förbli hemligt ett tag till.

Kvällens mest spelade låt:

 

En grym kväll Ni ordnat pöjkar! Tack!

 


Spongebob Squarepants

Såhär såg jag ut på gårdagens maskerad :



Hur ball var inte min kostym??

tycker du som jag så rider vi!

Igår fick jag, Jennie, mamma och pappa testa att rida på våra grannars hästar. Det är två nordsvenskar(arbetarhästar) Jag har ju aldrig ridit men upp på hästen hoppade jag och sparkade i sidorna...(det kallas att skänkla!) Upp i trav lyckades jag komma och det var skumpigt. När jag försökte komma upp i galopp lyckades jag inte hur mycket jag än skänklade. Jennie kom iaf upp i galopp på den andra hästen, men hon bromsade för hon tyckte att det gick för fort. Men ball var det. Rädd var jag inte heller vilket kändes hur bra som helst.

Linda som har hästarna sa att jag och Jennie kunde följa med ut när hon skulle rida ut någon gång. Det hade jag tyckt varit jättekul!

Kalla honom John Wayne!

Till sist blev det grillning i trädgården. Hamburgare och körv!

 

Så , då var man hästtjej med ;)

 


Äkta glädje!

Jag har ju inte tränat något på hela detta året typ. Igår ringde PHPolis mig och sa att vi skulle spela innebandy i Stora Höga. Klart man hängde på. Blev Knickens kläder och mina joggingskor och Christoffer Modigs innebandyklubba.

Jag, Östen och Dojjan i ena laget, PH, Segvall och Coffe (proffsen) i det andra. ProffsRydén fick även hoppa in och hjälpa när en vattenpaus behövdes.




Blev spel i 1,5 timme. Eftersom det var första gången som jag riktigt satte knät på prov var jag sjukt nervös. I början vågade jag inte riktigt, för mycket bilder och minnen och känslor i skallen. Men ju längre det gick och eftersom det gick bättre och bättre så körde jag på. Jag har ingen kondis men orkade hela tiden på ren vilja. Kändes som om jag hade lite snabbhet kvar i kroppen...fast inte som förr. Efteråt var jag verkligen hur glad som helst. Det är såhär jag vill träna, i lag! Fy, det var verkligen äkta glädje det där!

Snart kommer väl även blåmärkena fram och då känns det precis som vanligt...Coffe fick in en snygg tacklig då jag flög och PH en härlig fällning. Så jag fick även känna att axeln kunde vara med och leka...fast efteråt värkte den som attan...men det gjorde ingenting för jag hade så kul, och var så himla GLAD!




ROADTRIP

I söndags efter en stor bakisbrunch på V-Dala började äventyret. En roadtrip ner mot Göteborg-Kode. Sov en natt i Skålldal och sedan åkte vi tidigt på morgonen ner mot Helsingborg över till Helsingör vidare Rödby-Puttgarden och till sist BORDERSHOP! Bilen blev hyfsat tung....

Hela vägen tillbaka och sedan en stuga på Ullareds camping där vi spelade UNO och P-leken och åt tacos. Himskans mysigt, någon öl slank väl ner med...för vi hade ju rätt gott om dem :)
(Det är Hanna som har bilderna från resan...här är två som Jennie lyckades producera)




Tisdagen spenderade vi inne på Ullared. Blev en hel del handlat. Jag vann kampen om att göra slut på mest pengar...både på BorderShop och Gekås. Om det är bra eller dåligt tåls att tänka på.

Sedan kom vi finally tillbaka till Kode och då blev det goda mackor, en polis på besök och MONOPOL SIMPSON EDITION....JAG VANN!!!!!!!

Onsdag blev det lunch i solen på Kungsportplatsen och så kollade jag brudklänningar med JP!

Jag måste säga att jag har kanonvänner...Tack för en ASBRA roadtrip!!!!!!!!!

Uppsala SSK!

Igår var det PUT SOME COLORS ON-gasque med uppsalas sjuksköterskor, det var spex, dricka, dans och sång. En helt tipp-topp kväll. Skulle kunna säga JAJJEMÄNN-titta vad jag hitta på scenen!
Först var vi på FörFÖrFest hos Clara K...Där lyssnade vi på Spice Girls och Pandora och provade den nya Marabou chokladen...ÄCKLIG

BÄSTA GÄNGET, jajjamänn!
Närsta förfest var hos Fanny, eller...i fannys källare och sedan drog vi till V-dala och festade. Vi fick riktigt god mat...lammkött och sånt!


Resten av kvällen var DANS OCH SÅNG!

FLER BILDER KOMMER!
 MEN- TACK FÖR EN GRYM KVÄLL SSK:ARE!
 Måste ju avsluta med den här för den är ju sååå bra!



När jag uppdaterar så måste jag ju även skriva om min och lillsysters fruktansvärda hemgång och hur dålig är inte Majklockan??

Nära räknas inte på fortet!

För Er som gillade Mcdonalds-reklamen....härlig nostalgi!





För Er som saknar programmet - nya avsnitt kommer att spelas in i sommar
Programledare : Agneta och Gunde!


V I V A N N ! !



Vi var på VG's quiz i torsdags...

Det var två olika quizer...den första var allmännbildning, vi fick 5 av 30...Vi var sämst av alla.

Men andra quizet var MUSIK...gissa om vi krossade allt motstånd! OH YEAA!
Wheelchairs on fire!
Som vinst fick man välja ett pris ur portföljen, där fanns mycket som var användbart :)
(vad vi valde syns på bilderna högst upp!)



Sambos

Jag bor inte ensam i mitt stora studentrum längre. Jag förstår inte hur jag har kunnat bo här inne helt själv. Herregud...19 m2, det har ju varit så att jag har gått runt och pratat med mitt eko. Men nu äntligen bor vi två i denna exklusiva studentlya, nämligen jag och min syster Jennie Lee!

19 kvadrat och två sängar, det är väl ungefär så det ser ut. En skrivbordstol, ett nattygsbord, en lampa och lite skor och innebandyklubbor och ett element står ute i korren, ser ut som ett litet väntrum. Väntrummet till Systrarna Winklers mottagning...Vågar man komma in liksom?

Men vad gör man inte för att spara pengar. I juni flyttar vi ju ner till vår nya 4:a på ungefär 100 kvadrat och då jäklar har vi plats att leva ifrån varandra!

Redan nu har jag börjat störa mig på henne( lillasyster alltså)...och hon på mig. Vi båda skriver alldeles för högt när vi skriver på dator, Jennie dushar så det bli blött ute på golvet och går in med skorna i rummet så att man måste damsuga, vilket vi inte gör vilket leder till grustag i sovrummet. Jennie somnar på kvällen och så ligger jag vaken och lyssnar på hur skönt hon sover tills jag slänger på en skön mix på Spotify.

Samtidigt så passar vi så grymt bra ihop. Jennie frågade mig vad jag ville ha till lunch...Jag svarade Chips. Jennie - Men sandra, det är ju ingen lunch...Hon gick ut i köket och kom tillbaka med varsinn halvliter vaniljglass...Det var en bra lunch det!



Jennie och Jag vi är goda vänner fastän mycket olika
Vi tycker om olika saker....
...men en sak har vi nu gemensamt...RUMMET!


BOWLING...pang du är gaskad...

I söndags var det bowling i gamlestan på Strike &Co... Sista jag var där var jag så "glad" att jag glömde ta av mig skorna när jag gick därifrån och har numera ett par ursnygga bowlingskor i min ägo...undrar om det hade varit rabatt på att ta med "egna" skor när man bowlade...?

Började min serie med en SRIKE och var edan nöjd. Jag var faktiskt riktigt bra och lyckades få över 100 i varje serie och var absolut inte sämst..3:a tror jag...av 7 medverkande. Grymt nöjd.


Promenerade till Jennie och Jonny efteråt och där blev det korv m. bröd, whiskey och Så det kan låta. I denna disiplin var mitt lag svårslagna, vi vann och utklassade de andra lagen. Grymt kul och Falken var riktigt grym, det hade han maskerat bra!

Kommer ni ihåg den här godingen?






Jag förökte för övrigt förklara för Jonny vad en gasque var för något. Det han tog åt sig var att man inte fick gå på toa hur som helst. Så numer kan man bli gaskad...det betyder att man inte får gå på toa på 4 timmar. Blir man även galtad så är det bara spy man får göra. Fan, att bli gastad vill ni inte ens veta vad det är...men det innebär en hel del tejp...


Sömn åt folket

Igår när vi kom upp hit till våra små fina studentrum så lade jag mig i sängen med min nyinköpta godispåse. Kollade på Vem vet mest för att bli bäst och sedan somnade jag...20:00. Vaknade sedan 08:42 imorse...MEN HALLÅ! Jag har ju för sjutton inte gjort annat än att sova hemma i Kode juh.

Drömde att jag var i Brasilien med Jennie och Karro och där träffade jag Pillan och Duckface som hade köpt varsinn kanonsnygg klänning och de skulle ut i natten och partajja men jag och Jennie hittade inte tillbaka till vårt hotell och vi hittade inte våra cyklar. Vi letade efter hotellet men hamnade bara i en massa karnivaler och sedan blev jag rånad när jag frågade om vägen. Jag hängde mig runt benen på rånaren och Jennie slog honom i huvudet med en BH, som hon precis handlat, och ropa på hjälp men ingen kom, utan folk gick bara förbi eller skrattade.... Jag tycker nog att det allra konstigaste med drömmen var att det bara var asiater i hela Brasilien. Jag har ju inte varit där på riktigt men jag tror inte att det är fallet...
Men men...jag hinner till skolan så nu ska jag dit och ställa till besvär.

Have a nice day, här är det dimmigt, men hade det inte varit det hade det varit strålande sol...det sätter jag huvudet på!

Alla som inte gillar sol är våltäktsmän...

Jag gillar sol. Det gör nog nästan alla. Igår hade vi en nice brunch här hemma med mormor och morfar.
Fikan tog vi sedan på altanen i solen. MUMMA!



En tripp ut till kusinerna i Kärna hann vi med igår. Blev mysig påskfika i solen. Jag och Jennie hade ju gjort jättefina Laila cupcakes...



JENNIE SKVALLER:
Jennie gillar också sol. Dessutom har vi kommit fram till att jennie har valt fel utbildning. Hon kommer bli en bra sjuksyrra men hon borde arbeta som rörmockare eller som svetsare...Men livet är långt, hon kan ju ta det efteråt!
För övrigt har Jennie sovit hemma hela påsken...trots både en fredag och en lördag :)


Still don't wanna join the Winklerz...?



What's there to think about?


Svenska HollywoodFruar





Nu är jag inte längre Hollywoodfru-oskuld. Hade ju lyckats undvika detta program en väldigt lång tid. Inte med vilje utan just därför att jag inte har 3:an i Uppsala. Nu har jag kollat ikapp mig på TV3-play.

Jag måste även erkänna: Jag älskar det! Vilket kanonprogram. Perfekt hjärndött program och man önskar ju att man blir sån när man är 50 år :) Kanske borde man leta reda på en rik karl...?

Come and get me, I'm free!


Sjuk

Fortarande sjuk, febern sjunker men ännu glöder det på huden och jag svettas så att jag vaknar i ett bad och huttrar.

Jag vill bli frisk och festa, och fira påsk.

PUSS

RSS 2.0