Hemma i tryggt förvar.

4 h senare och Sandydarling är i hemmets trygga vrå!

Nu kan jag lägga upp lite bilder från mitt Norgeäventyr; håll till godo :

^^Tyribo Omsorgssenter, här bodde och arbetade jag!


^^en dag på stranden...

^^födelsedagspresent från världens bästa bror
vv världens bästa småsyskon...


födelsedagspresent från syster och Uppsalaflickorna!

Spatserar i Vikersund...flott :)

DOKTOR DICK!

Cykelturen till Hönefoss tog 1 h...lite drygt. och samma hem...gott e det.

Hönefoss city...^^vv attraktionen där ny bikini inhandlades.

Sån såg jag ut för det mesta vv

På väg hem, äta, köra, ta kort...allt på en gång typ


Fler bilder kommer när mor behagar dyka upp med sin kamera.
Fråga: Gillar ni när jag lägger upp bilder?
Skönt att vara hemma igen.


I wasn't born for this...


Jag kan kænna som så. Gamla mænniskor kan vara vældigt søta, snælla och ha mycket intressant att berætta om...men som det kænns nu vill jag verkligen inte arbeta med gamla. Jag vill arbeta dær det finns en framtid...med gamla arbetar man ju oundvikligen mot slutet på något sætt.

Det finns personer som passar så otroligt bra med att arbeta på ålderdomshem. Jag ær inte en av dem. Jag kan lætt bli irriterad och jag blir uttråkad och dessutom tycker jag att det ær bættre att torka barns bajs æn gamlas.

Jag tror inte att jag gør ett dåligt jobb eller så, och jag ær inte otrevlig eller dum, jag bara kænner att jag inte passar in på ålderhem, jag vill hellre jobba med barn eller vuxna men men sånt ær væl livet allt kan inte kænnas rætt. Sen vet man ju aldrig. Kanske passar jag bættre med ældre som har lite koll och inte ær sængliggande hela dagarna och som svarar på tilltal, går på toaletten och som bakar bullar :)

Oj, vad jag just dissade mig sjælv. Men jag vet också en sak till. Jag vill inte sjælv ligga på hem. Om jag blir sjuk som gammal vill jag dø. Jag kan inte kænna att det ær nåt liv att ligga i en sæng, bli matad och att personalen kommer in


"Now I believe there comes a time
When everything just falls in line
We live and learn from our mistakes
The deepest cuts are healed by faith"


Shopping och Li!

Igår var jag ledig på førmiddagen. Li och jag hade kollat fel i schemat så jag jobbade inte dubbelt...tack och lov. Så jag tog cykeln och stack ut på en tur. Stod Hønefoss 18 efter en kvarts cykeltur så jag tænkte "what the fuck" och så drog jag dit. Gick lite i butikerna och fick handlat lite på rean. Ønskar jag kunde få upp ett kort. Det var en bikini, 3 par ørhængen, solbriller och en ansiktscreme...Nær man ær i Norge får man ju passa på att handla i lite annorlunda butiker såsom H&M, Cubus och Lindex...Muhaha!

Sedan cyklade jag de två milen tillbaka och så jobbade jag i 6.5 h. På arbetet sedan så var vi en kort på min avdelning, alltså jag blev sjælv...fy fan va sliten jag kænner mig nu alltså. Det værker i ryggen och knæt ær lite småsvullet och jag ræknar ner...till fredag 15:30 då jag drar mig HEM!

Li ær den andra svensken, hon kom før 4 dagar sedan från Hønefoss dær hon bor med sin bror och har arbetat på Kappahl. Hon ær från Vietnam, 22 år gammal, och har varit i Sverige i 16. Gift sedan ett år tillbaka, inga barn, sjukt øppen, gick omvårdnad på gymnasiet, vill bli socionom, kænner folk som pluggar i Uppsala, fick bra betalt på sitt førra jobb, ær 147 lång och væger 42 kilo, gillar inte att sporta, blir lætt underviktig och fick vælja mat på sitt gymnasium helt sjælv och hon ær från Lidkøping...och just det ja...hon pratar ganska mycket...om sig sjælv :)

Inatt somnade jag till skøn musik med Pat Benatar, ta och lyssna lite på hennes musik vettja!Hett tips: Shadows of the night! (finns inget ljud på datorn så det kænns dumt att chansa på en youtubevideo då)



Det finns ett skæl till att børja røka...då får man ta rast lite hela tiden før man måste ju bara få sig en blås...eller?

6 dagar kvar...

Jag tycker att dt ær jobbigt att inte veta vad mænniskor tycker om mig, ær jag duktig på det jag gør? Trivs de med mig eller snackas det skit bakom ryggen...Sånt vill man veta men man vet inte. Jag vill vara omtyckt, jag hatar att inte veta.

Idag har jag jobbat 13 h, imorgon ska jag jobba 13 h och på måndag ska jag jobba 12,5 h...tror att jag kommer att vara aningen trøtt på tisdag då jag endast arbetar 6.5h...Det ær så långt jag vet just nu.

Nedrækningen har børjat...Det ær 6 arbetsdagar kvar tills jag ska åka hem igen...den 31 juli, dagen efter att jag kommer hem så skall jag ha barnkalas med slækten før mig som tydligen fyllt jæmt och allt!

JAG HAR LÆRT MIG ÆNNU EN SAK FØRRESTEN:
Jag vill inte arbeta med gamla i mitt liv. Fan va det ær boring! De kan vara himla søta, men det kan ju barn med och barns bajs ær mindre æckligt att ta hand om och de ær mer medgørliga och positiva infør framtiden...I'm I right or what?

Mongolischus!

...

Nått nytt var dag....

Man brukar ju sæga att man lær sig något nytt varje dag. Hær i norge har jag fått læra mig många nya ting. Har lært mig nya ord och uttryck och saker om mig sjælv och hur jag reagerar på olika situationer.

Men till det jag ær hær før att gøra, vara underskøterska så tycker jag att det ær vældigt kul att få byta stælle då jag nu fått gøra många saker som jag inte fått gøra på båtsman, då det inte førekommit eller att man behøver deligation.

Jag får spola katetrar, sætta på uridom, ge sondmat, spola igenom sondslangar, diskdecinfetorn och sjælvklart nya sætt att se på situationer och nya rutiner. Ibland tycker man att de ær helt konstiga och ibland kænns de som riktigt bra saker som man kan ta med sig hem..

Sån hær maskin har jag lært mig!

My birthday!

Jag har fyllit år och det har många, vældigt många uppmærksammat både på mobilen och facebook och hær,
SÅ TACK SÅ HEMSKT MYCKET FØR ALLA GRATTIS!!!

På min fødelsedag fick jag besøk av mamma, pappa, mormor och morfar vilket var jættetrevligt. Vi åt mat, åkte en liten sightseeingtur och bara myste. Tyckte att det var vældigt mysigt och dagen avslutades med sinnesjukt god choklad och sudoku.



Presenter:
Mamma och pappa: Kamera, Ramones-linne och bidrag till datorn!
Mormor och Morfar: Ring och BH från Change (till tubtopp).
Jennie Persson hade fått med ett litet paket hon med och det var precis vad jag behøvde, GODIS, TIDNING och SUDOKU, prefekt!

Så blev det en ny dag...a.k.a. bajsdagen. Efter att jag torkat bajs en hel dag så kom mina søta syskon och hælsade på mig. Vi var nere vid vattnet och dær fick jag presenter:
Jennie,Clara,Hanna och Karro: Heldag i Stockholm med "We will Rock You"- musikalen, mat och fest! Sån himla bra present och jag blev verkligen hur glad som helst. Jag har velat se den musikalen så himla længe och så ær det ju bara Queenlåtar med :)
Niklas: Mascara, døskallering och ABBA-bok.

Man kan sæga att familjen kænner mig så himla bra att jag tror att de træffat mig nån gång.
Har bara fått saker som jag vill ha och behøver. Så himla kanon!

Jag och mina syskon fick gå ganska fort från stranden då værldens regnvæder drog igång så vi kollade film och istællet før grillad korv med brød blev det kokt med film till. På morgonen tog vi, efter en god frukost, oss tur ner till byn dær det inte fanns något att se och drog vidare tillbaka dær vi lyssnade på musik, åt mat, kollade runt i de gamla rummen och bara njøt av varandras sællskap och att vi ær bæstaste vænner i værlden.

Nær det var dags før dem att åka hem så kom de fram att de køpt tre kilo godis på vægen hit, men inte ætit något...jag frågade om jag fick lite. Jag fick vælja tre godisar...HYGGLIGT! Nær jag tyckte det var lite fick jag en till, som Knicken redan ætit halva på...HaHa , det ær syskonkærlek det!

 


Bajsdag

Igår jobbade jag 12h. Det handlade mest om bajs hela tiden.

Børjade vid 7:30, de tre førsta patienterna jag gør iordning på morgonen har bajsat ner sig så till den milda grad att man måste byta alllt i sængen utan ørngott. Jag tænkte bara GOMORRON SANDRA!

Under hela dagen så fortsætter de att bajsa høgt och lågt, jag fattade inte hur det kunde bli så. Nær jag summerade dagen vid 21:00 och dokumenterade i aføringslistorna hade alla utom 2 av mina pat. bajsat...och flera av dem mer æn en gång. Jag trodde att gamlingar skulle vara førstoppade...men så var det inte denna dag...OMG!

 Sweet dreams!


Inte bara jag!

Det ær inte bara jag som fyller år den 20 juli utan det finns æven andra stjærnor som skiner klara på dagens himmel :


Kim Carnes

Gisele Bundchen



Agneta Sjødin
.
Fucking fancy people!


Vaddå gammal...

Nu ær jag gammal, det ær væl bara att kasta in handuken och ge sig...25 fucking år har damen hunnit att bli...GALET!

Nu ska jag sova, har hørt att man behøver skønhetssømn i den hær åldern...och piller mot reumatism..satans skit!

.

Før mig ær livet still rock'n roll!


Tack før alla kommentarer ;)

Så då har jag jobbat i 8 dagar i stræck och imorgon kommer en ledig dag och sedan ær det på't igen. Då blir det jobb alla dagar t.o.m. den 30 juli och då drar jag tillbbaka till værldens bæsta stad...GØTEBORG!

Idag har jag fått tillsægelse om mitt sætt att bædda. Jorå, jag hade inte vikt øverkastet ordentligt, patientens lakan var smutsigt och inte tillræckligt stræckt. Patientens klæder var inte vikta på rætt sætt osv. osv. I do not care...11 dagar kvar! Men annars har det gått fint idag, førutom att jag arbetade ihop med værldens långsammaste mænniska. Jag hann lægga 3 patiernter innan hon var klar med en och så ville hon gøra allihopa tillsammans...ORKA!

De på de andra avdeløningarna ær dock kanontrevliga och dessa två med...men att jobba med dem ær jobbigt, prata med dem ær gøj!

Hær ær det jag bor, det ær verkligen fint, bilden tagen førsta dagen på sightseeingen! Bild på tyribo Omsorgssenter och mitt rum kommer inom kort! Nere i fjorden har jag badat!

.

Funderar på att fixa hit lite svenska cigaretter och sælja før att tjæna en extra hacka...man får inte vara dum som man sajjer!

 


Film och boktips

Jag har lært mig en viktig sak. Kolla inte på en skræckfilm nær du ligger i ett øde och nedlagt ålderdomshem ensam. Særskilt inte om det regnar och blåser utanfør fønstret...bli absolut inte kissenødig efter filmen då lamporna i korridoren inte fungerar... SÅ DUM ÆR VÆL INGEN, førutom jag :)


Denna filmen har jag sett. Den var faktiskt riktigt æcklig på sina stællen och jag tycker nog att den ær seværd. Handlar om ett luftburet virus som anvænds i kemisk krigsføring...
.
Andra filmen som jag kollat på hær i Norge var aningen lættsammare. En action film med snygga mæn, mycket fight och blod och explosioner och sånt som vi alla ælskar att titta på. Lætt att rækna ut hur det ska bli men trots allt seværd den med. FILMEN: THE LOSERS som har denna snygga man med i rolllistan :



SÅN!


Førsta veckan ær avklarad!

Nu ær det søndag och jag summerar ihop veckan och det hela har blitt 54h. Då har jag arbetat ett pass om dagen och kænner att jag får væl kænna mig nøjd med det! Skulle klara av att gå några dubbla pass kænner jag før så mycket vila eller fritid behøver jag inte. Ska prata med chefen nær hon kommer imorgon. Jag trivs verkligen bra på jobbet. Kollegerna ær trevliga och det ær som det brukar vara i vården. Mest tjejer, en manlig sjukskøterska och ett manligt vårdbitræde. Vi ær tre tjejr hær som har læst 1 år på ssk-programmet. Och alla ær vi nøjda med våra val. Jag hoppas att de tycker jag ær okej, de sæger inget till mig men man hør ju en massa skitsnack om andra så vem vet vad dde sæger om mig nær jag ær ivæg? Sjukskøterskan Veronika kallade mig "den gla jentan fra Sverige" idag och det kænns ju helt okej det!
.
Igår var jag nere och badade i fjorden och det var tydligen 20 grader. Var iaf inte jættekallt. Skønt och uppfriskande, blev æven lite solande, lyssnande på musik och læste gjorde jag med. Hær ær det ett hårt liv man lever. Har ju vældigt svårt att bara ligga still, blir så satans rastløs men nu førsøkte jag ligga en stund så att jag kan få lite færg till brøllopet.
.
Hær ær en låt som tydligen ær en norsk klassiker, kul text faktiskt!

.
Norska før hjelppleijer del 2:
Bisse - bajsa
tornevæder - åska
stælt - klar
trænger - behøver
.
Min kusin Fredrik gifte sig i hemlighet igår så ett jættegrattis skickas nu till Familjen Linda och Fredrik Wentzel!
.

NORGE UPPDATERING!

Nu ær det såhær att jag har skrivit en massa inlægg på min dator som jag tænkte att jag skulle bara kopiera in hær...men finns det något USB-uttag...Nej ofcourse not. Anvænder nån huvudddator mojs så jag fattar ingenting. Funtar på att næsta gång førsøka med att dra ur deras internet och stoppa in i min dator...men jag vet inte om jag vågar...

Så hær kommer vad jag har haft før mig hittils. Jag kommer upp till Tyribo kl 07:30 på måndag morgon och børjar att jobba direkt. Får se mitt rum, som ær ett gammalt patientrum som nu ær nedlagt, stort och mysigt. Træffar mina arbetskamrater och de verkar mycket trevliga. De flesta har gått på semester så det ær mest unga mænniskor som jobbar vilket ær great!

Jag har jobbat i 5 dagar idag och det blir 8 h/dag. Det verkar inte som om jag kommer att jobba dubbelpass, men vi får væl se hur det blir. Jag gør det gærna eftersom det inte finns allt før mycket att gøra hær ute på landet. Det finns inte ens en liten mataffær så hær blir det def. på høgsta nivå! Inga impulkøp med godis och chips. Jag har varit ute och joggat i byggden och jag har varit nere och kollat vid fjorden och den lilla fina badplatsen och allt detta har jag kort på men de korten ligger i telefonen som inte kan kopplas in till datorn...

Jag har med mig bøcker och filmer och annat att førdriva tiden med och jag kan ju ta bilen och åka in till Oslo om jag kænner før det. Men det tar en timma och jag vill inte køra allt før mycket før jag vill gærna slippa att tanka i Norge. Jag ær inskriven hær som hjelpleijer vilket = underskøterska...Ja ja, de kan ju tro vad de vill. Det ær vældigt annorlunda med hygienen, de har typ aldrig hanskar på sig och i princip alla har ring på fingret nær de arbetar och jag vet att iaf på Båtsman så var det strængeligen førbjudet. Det ær ett sjukhem med ungefær 35 patienter och jag arbetar på avd 1 dær det ligger 11 patienter. De ær ganska gamla och gaggiga allihop. Språket går bra och jag lær mig nya saker varje dag!

Norska for hjelppleijer part 1:
tutekopp = pipmugg
sængehest = sænggrind
snuschema = vændschema
løve = lejon
terminal = døende

Och nær man går sæger man i glad ton : HA DE!


Tips från coachen:

Klicka HÄR och få en gratis glass fån Hemglass!
.
Alla tjejer (killar med för den delen) som vill vinna tamponger...HÄR
.
Hett tips för alla fattiga studenter som bara väntar på första lönen sedan de 4000 man fick i Maj...PANK !
.
Gillar Ni tips som dessa så kan jag lägga ut fler då min mobil i princip alltid innehåller sms med gratiserbjudanden... How about that?

Besöksrekord och EuroShopper!

Oj, vad många det var här helt plötsligt. 100 personer läste min blogg. Haha!
.
Nu har jag snart bara två pass kvar på Båtsmansgärdet innan jag ska till Norge och försöka arbeta aset av mig. Var just på Maxi och handlade mat för 500:-, pasta, tonfisk, färdiga köttbullar och annat gott som EuroShopper har att erbjuda :). Här ska inte handlas en massa saker för NOK för det är DYRT!
.
Tyristrand heter stället som jag ska vara vid. Har snackat med de som jobar där...och än så länge har jag fattat vad de säger så det ska bli koeslit!
.
PEACE OUT!

Räkmackan...

Jag kan inte hjälpa att tycka att idag har saker gått min väg...räkmackan har varit framme och jag gled med!
.
Mailet från Adecco kom och jag är anställd! Jag gick in till chefen och sa att från måndag så kommer inte jag mer. Hon blev inte arg. När jag berättade för jobbarkompisarna så blev en av dem glad och sprang in till chefen och fick alla mina tider. Hon hade bara en vecka kvar själv innan hon skulle bli utan jobb. Nu fick hon tre veckor till! Det kändes bra för mig för då har jag inte lämnat mina kollegor i skiten utan det kommer att komma någon som kan och som inte behöver läras upp. Ingen extra kostnad för kommunen m.a.o.
.
Lite räkmacka-varning på den va?

Igår!

Igår var jag först ute på joggingtur på morgonen och avsutade med "världens bästa magövning" (framröstad av något amerikanskt forskarlag) Om man gör den ska man bli snygg som fasen efter bara 1 minut om dagen. Me like. Ska nog ta en före och efterbild :)
.
Sedan kom rara söta Hanna tillbaka från Smögen och vi åkte in till staden GBG och kollade i affärer och jag provade väl säkerligen en 10 gråa klänningar. Helt plötsligt fick Jennie in oss i butiken raglady där i princip ingenting kostar under 1000 kr. Där på en galge hängde en jättefin grå klänning från Lipsy London. Den satt som en smäck. Bruden gillade den och nu är den min och vi har inte längre stenar på våra axlar. 5 toast!
.
När Hanna var släppt på centralen vid tåget mot Östersund( stackare! )så gick jag och lillasyster till Hard Rock Cafe för att ge systerarna Hanna och Sara Hanson en surprice visit. Så himla kul att vi känner två systrar som heter Hanna och Sara och båda är rockiga och har en syskonblogg...Här är dom:
.
HansonSisters & SinSisters
.
Efter HRC så blev det god tomatsoppa, bröd, godis, vattenmelon och Cola till Spanien-matchen hemma hos finaste Mathilda där vi blev kvar ganska länge. Det där är en bra tjej!!

A clean house is a sign of a wasted life!

Ungefär såhär brukar jag städa. Pröva det ;  skönt som fan och gott om tid över till mer roliga saker!
.
1. Skapa en mapp på datorn.
.
2. Ge mappen namnet "Stöket i huset".
.
3. Ta bort mappen.
.
4. Datorn kommer då att fråga: Vill du ta bort stöket i huset permanent?
.
5. Svara JA.
.
6. Lägg fötterna på bordet, ta en (minst) drink och läs en god bok
.
Hellre lite skit i hörnen än ett RENT helvete!
.
ENJOY , njut av sommaren och sov så gott inatt!

L fucking A

NU ÄR DET GJORT! RESA TILL L.A ÄR BOKAD!
.
Jag , Jennie och Nina hoppar på flyget mot L.A via Heathrow och Toronto till L.A den 17 augusti. Kan inte fatta det. Ska bli hur jävla bra som helst.
.
Vet ni inte vem Nina är?
.
Nina är den fina tjejen bredvid mig. Hon läser med till sjuksköterska och kommer hem från Amsterdam den 16 aug och då ska hon byta väska och dra till L.A med The Winklerz! Bilden är ett år gammal...så jag menar det har ju förändrats en del liksom.

På västfronten intet nytt...

Börjar känna mig aningen stressad...jag har inte fått någon bekräftelse med tider och liknande från AdeccoNorge och innan jag fått det vågar jag inte säga till min chef att jag ska åka. Så idag har jag jobbat i gladan ro.
Får väl ringa imorgon och be dem skicka mina papper direkt till min mail. Vill ha grejerna nu, nu , nu.
.
Haha, tänka sig att lilla jag kanske är i lilla Norge om några dagar...Tokigt!

Vad är det jag söker...?

Frågan kom från mamma efter att jag tackat ja till att arbeta i Norge i max 3 veckor. Jag vet inte vad jag söker. Det känns som en rolig utmaning, som ett äventyr och visst jag ska till USA, men herregud är det så fel att tycka att det ska bli spännande?
.
Det känns inte helt rätt att lämna jobbet och kusten och båten och familjen och det där. Men jag är ju ung och det finns ju kvar när jag kommer hem. Jag har nu tackat JA och åker upp på söndag kväll efter jobbet vid 21:30.
.
Jag har schema med 100% och jag kan få jobba mer om jag vill. Lönen är 140NOK/h och 60 kr tillägg på kvällar. Boendet ingår och ligger precis brevid jobbet. Det kommer att bo en tjej till från Sverige där med mig. Så min tanke är att packa ner massa pocketböcker, datorn, träningskläder, fylla bagagen med konserver och nudlar och sedan ställa in GPSen och dra. Ångrar jag mig är det väl bara att åka hem...eller tänka att jag har hamnat i ett koncentrationsläger för att jag heter Sandra. Värre saker har hänt; om ni minns det där med judarna...
.
^^ ja vi elsker detta lannet...OR DO WE?

Sista uppdateringen för idag...

Jag åkte till jobbet förut, helt skakis och med tankar farande runt i skallen. Ska jag verkligen göra det här...lämna min kära västkust för pengarnas skull... Ringde några samtal för att höra med några andra vad de tyckte. I svåra stunder behöver jag vägledning. Fick blandade svar...
.
Jag vågade mig även in till chefen, sa att "du vet ju att jag har varit väldigt missnöjd med det schemat som jag fick bla blabla, och jag har sökt andra jobb och nu har de ringt och erbjudit mig en avdem, jaghar ju inte skrivit på något eller så"... Hon verkade förstå och sa bara, "kommer du inte, så kommer du inte och Om du vill jobba hos oss nästa år så kommer du att få ett bättre schema kan jag lova" Jag som trodde att jag inte skulle vara välkommen tillbaka om jag skulle göra något sånt här så egentligen förlorarjag inte så mycket på att åka...mer än chansen att träffa vännerna då...
.
När jag skulle ringa till Adecco Norge så är batteriet och mobilen dött, (Undrar varför min helt nya mobil knappt håller i 2 dygn...) så jag fick låna en mobil av en på jobbet och så ringde jag lillasyster som kom in med laddaren och så pluggade jag in den och ringde. DÅ VAR DET INGEN SOM SVARADE!
.
^^tror att det var i Honofoss(röda pricken) somjagskulle jobba...ser ut att vara 3 mil från Oslo.
.
Känns som om jag har en massa frågor till Adecco men om jag får de svaren jag vill ha så kommer jag att tacka JA! Tack för all push och uppmuntran jag behöver det! LOVE <3

Jobberbjudande.

Här har man gått runt och önskat sig bort från sitt jobb och i frustration över hur jag blivit behandlad sökt en massa andra jobb. Hade givit upp hoppet om att få något nytt när telefonen helt plötsligt ringer.
.
-Hejj, dette är Adecco i norjje som ringer, du har sökt jobb på ett sykehem her och jaj undrar om du fortfarande är intressert...
.
Hjälp mig vag ska jag göra? ska jag ta jobbet som ger bättre betalt , men samtidigt åka bort från Västkusten för att bo i en liten håla, hon uttryckte att det var öde och det var en fördel om jag hade bil. Men boende fick jag och lönen var 130NOK i timmen tror jag men det får jag ringa om igen isf.
.
SNÄLLA SKRIV EN KOMMENTAR MED ER ÅSIKT: jag behöver HJÄLP  och snabbt eftersom jag ska ringa tillbaka med ett svar idag!!!!!
.
AAhhhhh!

En dag på stan...

Jag och lillasyster och Hanna spenderade gårdagen i GBG. Handlade på rean och gick runt och hade det mysigt. Hanna lämnade oss tidigt för att åka till Smögen, för hon har tydligen fler kompisar än oss; typiskt!
.
Då gick jag och Jennie till Ängla café och åt pasta med gorgonzolasås och fläskfile för 65:- inkl Coca Cola...Gott var det och priset var ju kanoners!
.
Ikväll ska jag jobba på äldreboende samtidigt som John Fogerty spelar i Sofiero, så jag får nöja mig med det här ( John Fogerty var/är leadsinger i Creedens). Här är en av mina favoritlåtar med honom som soloartist.
.
"She's got baggage
She's got so much heavy baggage
The weight of the world
is on her shoulders
I wonder how she carries it around"
.
Ha en bra dag där ute i världen!

havet, båten, solen och vännerna; allt var med!

Igår var det heldag på havet. Ut vid 11 tiden och in vid 18. Livet på en pinne! Jag inser att jag inte skulle kunna ha min bas någon annanstans än just på VÄSTKUSTEN!
.
.
Vi åkte ut till Risön och hoppade från klipporna, solade, fikade och NJÖT av den svenska sommaren!
.
^^Jag leker knubbsäl...
^^Matte, Knicken och Jennie pressade...
^^världens bästa småsyskon!
^^Hanna vågade hoppa, det trodde vi inte!
^^Have you bought the tickets yet?
.
Dagen avslutades med grilloch chill på Familjen Winkler's altan och en lugn utgång i GBG! Hur bra kan livet vara egentligen kan man undra...? Svaret är att dagar som denna är nära en tiopoängare. Den där båten var ett av mina bästa köp i livet hittils...bara bra stunder med den! Kom till Göteborg ska Ni få se och prova på hur härligt det är med saltvatten!

Letar bikini!

Jag hittade den här...
tycker ni att den var snygg?
Sara Animal Top SEK 149, Wonderland - NELLY.COM
den ser ju fin ut på en sån perfekt kropp iaf....

Workingclass hero

Idag har jag arbetat för ovanlighetens skull, en kväll blev det, ville variera mig lite :)
.
Igår sökte jag ett undersköteskejobb i Norge...150 NOK/tim samt gratis bostad. 35h / vecka i 3-4 veckor...RING MIG snälla rarra norrmannen!! Jag flyr gärna Sverige och mitt pissjobb och drar in lite ordentliga stålar.
.
.
Hade en fantastisk förmiddag med Jennie och Carro i stan där det blev go räksallad och span i affärer.
I FUKKI'N LOVE GBG!

Nu händer det grejer...?

Ursäkta mig, märker att mina inlägg är galet trista. Om Ni undrar varför det är så dåligt med bilder så beror det på att laddaren till min kamera finns i Uppsala och jag finns i Kungälv. Men förhoppningsvis kommer den ner i helgen då söta rara hanna kommer till sveriges framsida en sväng!
.
Men idag har det hänt saker. Jag har varit inne i Göteborg och träffat Mickan och käkat på Jensens Böfhus där man får kanongod lunchbiff för bara 49:- och det smakar så sjukt bra! Efter det åkte jag till Kungälv och arbetade i 6 h. vilket man gör om man har kvällsturer. Fick gå på en ny avdelning idag men eftersom jag är så anpassningsbar så rättar jag mig och löser uppgiften HUR BRA SOM HELST! Sedan kommer jag hem till Kode och käkar lite goda kvällsmackor och lägger mig vid datorn och då går timmarna.
.
Gammal go bild på mig och fröken Mickan Örtendal!
.
Men jag har skaffat SKYPE nu så friends and enemies...here I am sandra..winkler



RSS 2.0