Shopping:

Har varit på et strålande shoppinghumör de sista. Idag handlade jag och Jennie ett cykelställ till bilen till exempel, vem blir inte glad av det?Sjukt nöjda! Vi har handlat hårfärg och jag har köpt 4 par skor senaste veckan...life is awsome. Det bästa av allt är att min hyra är 4000 kr /månad from now on och denna månad fick jag 4040 kr i studiebidrag...men man lever ju bara en enda gång.

Idag är det fredag och då kan vad som helst hända!
Lördag serveringsjobb på VG
Söndag: FLYTTA!!!

3 dagar!

Det var hela tre dagar sedan jag skrev nu. Har inte gjort något speciellt. Är i skolan på dagarna. I tisdags var vi på premiären av Snärkes Bryggan och det var kul. Sov hos hanna och kom till skolan i samma kläder dagen efter. Riktigt nice!
Det är en väldigt massa som måste pluggas in inför torsdag om en vecka. Vi ska ha tenta i mikrobiologi och det känns som om vi ska kunna varenda liten bakteries utseende, sjukdomsbild och normalflora m.m. Jag och Jennie är ju dessutom experter på att inte plugga. Vi får väl se när vi sätter igång. Imorgon blir det nog utgång igen. En fredag kan inte förnekas!
Rummet är ett jäkla kaos eftersom vi flyttar på söndag, ska bli skönt att kunna vara ensam lite. Världens fest pågår i vårt hus så för att kunna somna nu krävs min sömnlista på spotify.
Saknar Kungälv och det ska bli så gött att komma hem snart! En hel fucking summer!

Frikort!

Då var det löst. Mitt fjärde frikort på 5 år. Det är fan bra jobbat.


För er som inte har en aning om vad frikort är...det är när man varit hos läkaren för mer än 900kr under ett år. För mig brukar det vanligtvis ta en mindre än en månad, med besök på öppenvård, sjukgymnast och läkare...mitt rekord är en vecka :) Det som är kvar upp till ett år går du då gratis. Jag har fått det fyra gånger..sedan jag var typ 21 år så jag ligger i kan man säga. Tur att man är en laglydig människa som betalar skatt, om inte annat ska jag ju betala tillbaka sjukvården under hela mitt yrkesverksamma liv är ju tanken!
Idag har jag varit hos en läkare på Flogsta vårdcentral här där jag bor. Hon undrade vad som var fel på mig, jag undrade om det var hon som skulle skriva ut mina tabletter i fortsättningen och när jag kunde börja sätta ut dem. Vi ska vänta i ungefär ett halvår till. Man ska helst ha varit bra i 1 år. Det kändes bra. Jag vill gärna bli av med dm, men jag vill inte hamna i ett sånt helvete jag befunnit mig i igen...så let's go slow!
Nu ska jag ner till stan och äta sallad med 3 fantastiska tjejer!
Puss och Kram

Jag ger det ett försök!

Just nu är jag påväg att bryta ett mönster. Jag hoppas att det resulterar i något bra. Jag vill våga testa nya saker. Jag tänker inte berätta för då är det inte lika spännande. Ett litet steg för mänskligheten, men ett stort steg för Sandra!
För jag har lärt mig:
Om man vågar bryta mönster, kan helt nya världar upstå
Tack mamma för att du ringde, du känner allt på dig när jag behöver det.
Mot Ekonomikumparken och världens bästa Uppsala SSK T2 med denna sköna dänga klingandes i öronen(längtar till Sweden Rock då man får se honom live!
!
STOR PUSS TILL VÄRLDEN

Girls Girls Girls

När vi var hemma träffade jag och syster SinSisters. Blev käk, härliga garv, pics from US and A och kanske aningen mycket alkohol...fast kan det bli för mycket alkohol? Betyder det inte att kroppen gör plats för ännu mer när man utför spontan ventrikeltömning..:)
Chicks on Speed, wheelchairs on fire....BEST EVER!!!!!!
Snacka om att längta tillbaka...

Nils Ferlin knows his shit :

 

Tröstlösa dagar, när himlen är grå,
grå som ens själ och man känner sej så
innerligt ensam och mätt på att leva,
mätt på att skratta och ljuga och spela
känslor man aldrig förnummit och känt,
- tröstlösa dagar, som återvänt!

 

 

Igår var jag bitter

Idag var jag inte i skolan

Jag har sovit bort hela dagen


Vinfotbollspremiär 2010

I helgen gick Kungälvs hetaste sportevenemang av stapeln Vinfotboll som detta år bytt plats och nu spelades vid älven. Grym uppslutning trots massivt hellregn hela morgonen, men eftersom Jesus gillar vin såg han till att det slutade lagom tills det var dags för fotboll.

Lagen delades in och selet började. Eftersom dubbskor är strängeligen förbjudet så var stoppsträckan i det våta gräset ungefär 5 meter. O ja, the rest is history!



WE LOVE IT!


On top of the world

Big issue, MITT HÅR, Hur ska jag göra?


Idag efter fotbollsträningen kände jag mig som om jag var "on top of the world". Det fungerar ju. Knät verkar vara på min sida. Axeln är så mycket på min sida som den bara kan och jag har hur roligt som helst. Visst har jag känt att jag saknat fotbollen, men jag visste inte hur mycket. Jag tror inte att jag vågat hoppas, det gör jag inte riktigt nu heller, men jag tänker köra så mycket det bara går. När fotboll gör mig så himla glad, varför inte spela känner jag!?

Jag har även en fråga till er underbara läsare. Jag vet inte vad jag ska välja för hårfärg. Jag var helt inne på att bli askblond, har aldrig tidigare varit det...men jag börjar tveka, kanske är jag en brunhårig tjej. Vad tycker ni ljus...eller mörk?

Lägg en liten kommentar så jag vet vad Ni tycker...gör det så som Ni tycker!


Lägesuppdatering.

Tack för de fina kommentarerna. Värmer otroligt!

Jag känner mig bättre, lugnare.

Nu när jag vågar skriva ut hur jag mår, och prata med människor om det kan jag känna att DÄR är skillnaden mot innan. Då jag höll det inom mig och utåt sett var gladare än gladast. Så det känns bättre, much better. Kan tänka mig att det har att göra med att jag nu är hemma i Kode <3 med världens bästa WinklerFamily!

Jag tror att det bara är att vänja sig, svackorna kommer att komma, det är en normal del av livet. Men när jag kände att jag var nere blev jag så otroligt rädd att jag skulle falla tillbaka ner på botten...där det inte fanns något hopp.

NU TILL ROLIGARE SAKER:
Tränade fotboll med Vallen igår. Min första riktiga fotbollsträning sedan korsbandsskadan. 1,5 år och 10 kilo sedan! Det gick bra! Knät satt fast, olika teknikövningar, konditionsträning och stort spel. Kommer ju lätt att åka dit även på torsdag, trots grov träningsvärk idag!

Idag fyller Lillasyster 22 år. Glöm inte att säga grattis till henne för hon är en underbar människa...känner henne mycket väl!

Japp, det var väl det. Avslutar med en fin bild på min söta syster...15 år gammal.

Grattis!






Svacka?

Jag vet inte riktigt vad problemet är...men det känns inte helt ok, livet!

Jag har det väldigt bra, klarar mina tentor, festar, lever och trivs. Men det är någonting som är fel. Jag känner mig ledsen. Jag står gärna över aktiviteter. Jag är väldigt trött och somnar på dagarna. Jag blir triggad av saker som jag inte vanligtvis inte skulle bry mig om.

Det känns som om jag är i en svacka, som om mina antidepressiva inte riktigt gör sitt jobb. Det känns lite som innan jag behövde börja ta dom. Jag hoppas att det snart går över för den här tillvaron är inte rolig. Känns liksom som om man går runt och väntar på att bryta ihop och få nån jävla ångestattck eller bara falla riktigt hårt mot botten. Jag vill aldrig till botten igen..det är fruktansvärt.

Har drömt konstiga mardrömmar några nätter nu. Jag har drömt att jag och Jennie hamnade i en bilolycka och jennie tappade sitt ben men det sydde de på igen så hon kunde åka ut på en jordenruntresa, men mina ben krossades så jag fick bo på ett rehabboende i ett år. Dår försökte jag ta livet av mig hela tiden men lyckades inte. Nästa natt så pajjade mitt knä när jag var i skolan. Så jag åkte till akuten och där skar jag upp hela armen med en skalpell och en natt drömde jag att jag försökte hänga mig med duschslangen. Känns inte det som ganska dumma drömmar, varför drömmer jag så?

Det ska bli skönt att komma hem i veckan och få vara med mamma, pappa, niklas och mina härliga och bästa vänner <3 Ingenting slår HEMMA!


Familjen i Kroatien 2006


Gammal bild

Jag hittade en gammal bild på datorn.

Sandra 19..svårt att tänka sig att man varit en sån här liten söt flicka...eller?



Men se så liten och smal jag är..vad gick fel?

Min syster är ute och parajjar, jag har bangat...är inte sugen.

Har istället kollat på båda SM-finalerna i handboll. Gött jobb SÄVEHOF säger jag bara!


Hur bra är det inte då?

Igår kädes världen som den absolut tristaste platsen ever...då åt jag massa onyttigt för att känna mig bättre. Idag började dagen med en tripp till sjukhuset för att hämta ut tentan i läkemedelsberäkning. Gissa om jag blev förvånad..skrek rakt ut! JAG HADE FÅTT ALLA RÄTT! Så jävla gött! Ingen omtenta för mig inte. Ibland blir jag bara så himla impregnerad av mig själv. Att jag hade lyckats räkna ut alla dom uppgifterna utan att göra ett endaste misstag. Så dagen kunde ju inte efter detta bli annat än bra!

Efter skolan så hade vi bestämt en fotbollsdejt med klassen. Vi var 6 stycken som kom. Vi hade så sjukt roligt. Körde lite passningsövningar och lirade i en timma. Avslutade med situps och armhävningar. Nästa tilfälle blir på måndag kl 16! Ny bra tradition håller på att skapas känner jag!

Kan dagen bli bättre än fotboll och en klarad tenta? Jennie ansåg det och har precis dragit ner till stan. Jag tänkte att det får ungdomarna klara själva. Jag stannar i sängen med min huvud-, axel- och knävärk som känns helt klart värt, med tanke på min kanondag.

FOOTBALL FOR LIFE!


 Efter match i Helsingborg stod det klart...vi var i Allsvenskan...Oh yey! En otrolig dag!


En liten Sandra!

Vallen love...jag har gjort mitt andra mål!

INGET GÖR MIG GLADARE ÄN FOTBOLL!


Sviter av Valborg

Man får en del skavanker efter att ha festat i en helg.

En sak som jag har är ett runt märke på bröstet. Det är en ganska lustig historia. Jag hade lite pengar i BH'n det är ett smart och säkert ställe...men mynt hör inte hemma där...särskilt inte om man är nickelallergiker. Jag hittade en femma där och har nu utslag som en femma på höger bröst. Sjukt snyggt.



Jag har även ett slagt blåmärke/skrapmärke på rumpan efter att jag lagt mig i min säng som inte var städad. Jag har sovit på en sax hela natten.

Ett kanonblåmärke på vaden efter att ha lett cykeln och dragit i trampan ett antal gånger.

Men värsta sviten av Valborg är ändå hur rummet såg ut....


Städa frågetecken...

Inte på humör

Jag är inte på humör för att blogga. ORKAR INTE JUST NU!

Kommer HEM om en vecka. Saknar ER!

fyradagarsfylla

Nu ligger jag här i min säng...hyfsat seeeg.

Short version:
Har sedan i onsdags varit aningen berusad. Började med tentafest i onsdags på V-dala. Kvalborg på torsdagen med våffelfrukost hos Hanna och grill och korridorsfest i triangeln hela natten. Valborg med häng och liveband i Ekonomikumparken och fest på taket av hus 11 på kvällen. 1 maj arbetade jag på en femrättersmidda som servitris...och drack samtidigt med mina kollegor. Någon som är avis på mitt studentliv?

Ikväll ska jag hem till Johanna och se på film och äta tacochips med ost!

Aningen mer ingående version:

Tentafesten finns inte jättemycket att säga om. Sänkte två flarror apertif tillsammans med syster och kände bara att tentaångest ut = alkohol in.

Kvalborg startade 11:00 hos hanna M. Fixade egna våfflor med sylt och grädde. Till detta en milkshake med dooleys...HUR JÄKLA GOTT SOM HELST! Vidare till triangeln där festivalstämning rådde. Satt och drack tjötade, grillade i solen och sedan vid typp 23 kom sambatåget förbi. Några grabbar med trummor och visselpipor och stämningen på topp såklart! Vidare drog vi hem till Floggan och festade i korridoren lite.

Valborg, 9 i ekonomikumparken. Champagnefrukost och fina smörgåsar färska jordgubbar och liveband i parken. Solen som gassar i ansiktet och en hel park full med partysugna människor. Ibland undrar man om livet kan bli mycket bättre? Satt i parken hela dagen och pratade med folk och hade det allmänt gött, förutom när vi kissade i en buske och polisen kom och jag och Jennie var tvungen att springa ifrån dem för att slippa böter...stumpbyxorna nere vid knäna lisom. Senare drog vi till Flogsta och åt pizza och sedan var det stor fest på taket av ett av husen. De hade DJ där och massa folk. Dansade och levde. Tjuvkikade hur ambulansmännen agerade när de hämtade en väldigt tankad ungdom. Intressant tyckte jag och Gustav. Gick upp till våran korre och snodde Pers dörr för det var ku..då tog han vår ytterdörr...hmm. Tog bilder med däckade personer och låg på golvet och skrattade med Karro.

1:maj hade vi fått erbjudande om att jobba på nationen, vår nation. Vi skulle servera på majmiddagen. En femrätters. Jag var nervös, har ju aldrig serverat innan. I början var jag skakis som ett as...men inte pågrund av nervositet utan alkoholbrist när återställarna infunnit sig var jag jättebra som servitör. Naturbegåvning ;) Jobbade fram till 24 och sedan drog vi hem syster och jag och SOV RUSET AV OSS.

Så, Uppsala nästa Valborg någon??



(har kanonmycket bilder, här kommer ett litet urval...resten kommer på bookface)







ÄLSKA!


RSS 2.0