A song for the night.

Jag vill tipsa om en bra låt. Det råkar även vara så att sångaren är en snygg tjej så det passar ju in i min otroligt efterlängtade följetång! Hon har även varit leadsinger i Fleetwood Mac som jag tidigare tipsat om!
.
Ladies and gentlemen: Stevie Nicks!
.
.
And the days go by...
Like a strand in the wind...
In the web that is my own...
I begin again
.
.
Och om du är lagd åt det hållet så har Fröken Lindsay Lohan gjort en cover på låten, men jag tycker inte att den är alls lika bra...

Tävlingar.

Jag är en tävlingsmänniska även på internet. Jag tävlar i ungefär 10 tävlingar om dagen... Jag hoppas verkligen att jag ska vinna något ordentligs som jag vill ha eller något som jag kan sälja för dyra pengar till någon annan!
.
Då tänker Ni: men Sandra har du vunnit någon gång?? Och svaret är att Ja, det har jag faktiskt. I somras efter att jag varit i Norge körde jag igång med tävlandet. Under sommaren vann jag 1 biobiljett, 6 biljetter till flygbussen och i förra veckan kom ytterligare en vinst hem till mig på posten. En OBH Nordica Piano White Compact Blender. Jag tackar och bockar och blir sugen på att göra drinkar!
.
.
.
Blir ni sugna på att tävla är detta en grymt bra sida där många tävlingar kommer upp varje dag!

Vad är problemet..?


.
Har
haft en toppenkväll med fina sjuksköterskestudenter. Lagat Korv-stroganoff, spelat TP och sett på Bonde söker fru. När vännerna gått hem börjar motgångarna.
.
Sitter och skriver en dugga i andningshjälpmedel, datorn stänger av sig...kul. Kommer på att på datorn finns mitt osparade dokument med ett halv PM. OSKÖNT. Naturligtvis finns ingen automatisk återskapning gjord. Jippi, NOT!
.
Försöker få igång datorn men den är ju inte på humör, kommer igång och så dör den, ca 4 gånger.
.
Får ett mail från Tradera att min auktion är avstängd för att jag bryter mot copyrightlagen. VA FAN? Tydligen blivit kontaktade av tillverkaren och alla vi som hade anonser har blivit nedstängda...
.
Det var inte så hemskt farligt men jag blev knäckt och höll på att börja lipa. Svaga människa kontrollera dig!
.
Positivt idag:
Jag har satt upp en lampa i mitt rum, gillar att man kan se saker.
Har varit ute på joggingtur och förhoppningsvis bränt lite kalorier.
.
Peace out!

Vixen

Här kommer ett inlägg tillägnat ännu en duktig rockmusiker. Denna tjej är leadsinger i bandet Vixen som jag gärna skulle se live, finns alltid i min spellista :)
.
Janet Gardner is her name!
.
.
man önskar ju att man levde och rockade på 80-talet och fick ha såhär fräcka kläder och frisyrer!
.
.
.
How do you like it?

226 dagar kvar

Biljetterna är inhandlade!
.
20-års jubileum.
.
Ozzy Osbourne första bokade akt
.
Jag och Jennie var snabba och fick varsinn t-shirt!
.
.
8-9-10-11 juni...du kommer väl?

"Sub luna amo...bibo...canto ...vivo...morior"

Igår hade vi partey hos the Winklerz.
Det var temat: Drick varandras vin. Vi lagade pizza som vi åt och drack varandras vin, berättade om det och sådär! Mycket lyckat.
.
.
Efter maten spelade vi "med vilda gester" och sjöng SingStar! Halloj Halloj, va bra vi va!
.
Kvällen avslutades med en grym utgång på V-Dala!
.
Thanks for a loveli evening gals!

Trainingswerk

Halloj alla glada!
.
Idag har jag träningsvärk och det beror på att jag var på gymmet igår. Det skulle man kunna säga är en riktigt bra grej. Denna veckan har jag tränat hela 3 gånger. Olala!
.
.
Anledningen till att jag tränade igår var att det var öppet hur på friskis&svettis så det var helt gratis! Nästa gång jag ska gymma blir det antagligen på SATS för jag har 3 gratisgånger där...sen får vi se vad som händer :)
.

Allmänt känt

vet inte alla att jag är totalt värdelös??
.
.
Nu vet NI! (äldre bild)

She works hard for the money, so you better treat her right.

Igår kl 14 började min arbetsdag. Putsa glas, bestick och vika servetter. Sopa, duka, förbereda och städa toaletter...  Det var dreamteam Julie, Jennie Clara och Jag :Wohoo!
.
Klockan 19 kom 60 gäster på disputationsfest, och det betyder att man först har pluggat något vanligt och efter det har man studerat ytterligare 4-5 år och skrivit eller forskat eller så. Man är en superakademiker kan man säga. Fint var det och maten som serverades var jättegod!
.
Lite skumpa blev över till servisen :)
.
Hela festen gick hem kl 01 så det blev 11 h jobb. 440kr! Det behövs i Sandras resekasssa.
.
Gött e det!

Parkeringsregler

Idag ringde mamma, jag hörde inte så hon skicka SMS och när jag såg det ringde jag upp. Hon har blivit uppringd av en man som säger att vi har två P-böter på bilen. FAN!
.
Jag promenerar dit och det stämmer ju såklart. SATAN!
.
700 fucking kronor på biljäveln och jag tror jag smäller av. Vi har fått 7 p-böter sedn vi flyttade till Uppsala. OMG!
.
Så jag hoppade över middagen som vi skulle ha gått på idag och gick istället med våra mynt och växlade in på handelsbanken som två fattiglappar. Inte ens en dejt med de söta banktjäntemännen fick vi...och det skulle vi ha fått om vi var i USA!
.
.
685 kroner i mynt hade jag...
.
Tur att jag inte är riktigt lika bakom som tjejen i kvällens lyxfälla iaf!
.
Sedan har jag en allmän fråga...Borde man veta att det vid en vanlig p-skylt betyder 24 h?

Dirty Dancing

Såg ni på Berg flyttar in idag?
Jag med! Andreas Lundstedt gjorde Dirty Dancing lyftet med någon på sin spelkväll. Så här kommer en video som visar när mina söta syskon provar lytet under en myskväll hos the Winklerz!
.
.
Sov gott!

endast de döda har sett krig ta slut.

Tog en lååång promenad, jag hade mina fotbollsskor och en fotboll med mig. Det var anledningen till att jag gick ut. Promenixade i precis en timme, gick förbi två fotbollsplaner och var verkligen rädd för att spela.
.
Sedan ställde jag mig bara på en gräsplätt och snörade på mig skorna. Skorna som förövrigt har en egen historia, om de ens kan kallas skor. De var inte mina vanliga mjuka fina känguruskinnskor utan de var ungefär lika mjuka som ett par jofaskridskor, var inte så lätt att leka med bollen men jag fick trixat en del och fick bort lite abstinens!
.
Nu har jag en anledning att gå och kolla fotbollsskor igen! Oh yea!
.
.
Har även varit ute på mindre joggingturer i veckan och det har fungerat bra. Har varvat jogging med promenad och visst känner jag att jag har ett knä, men just nu inget som stör mig överdrivet mycket. So here I go! Snart kanske jag vågar mig ut på längre löpturer än 30 min :)
.
Dagens rubrik är det Mr Platon som har sagt. Puss
.

Rock chicks; never ending story...

Så här är det, nu ska jag gå lite modernare. En Göteborgsgrupp som jag diggar kommer här:
.
Sångare: LIV!
.
.
.
Get inspired people, nån som har tips på andra grymma grupper?

BOKAT !

Vi har gjort det igen. Jag och syster har bokat biljett. Den 26 dec åker vi till Hong Kong och därifrån vidare till Filippinerna och kommer hem igen den 8 jan. Shit det ska bli grymt kul att få se den sidan världen med. Än så länge är vi 7 stycken som har bokat. Jag vet 5 av dom.
.
Biljetten vi köpte kostade 8000 kr och det tror jag är ett okej pris. Klart vi kunde ha fått billigare om vi hade bokat i tid, men vi kommer iväg i vilket fall som helst och jag är sjukt PEPP! Ingen idé att gräma sig nu...
.
.
Nu börjar sparandet. Pengar ska fixas så att resan blir awsome...
.
SNART ÄR DET VI IGEN BABES!

Skitliv

Nu sitter vi här och försöker boka biljett till HongKong men inte fan finns det några. Så typiskt när man bestämmer sig så går det inte. Vet inte vem jag ska skjuta , eller jo, jag borde skjuta någon med biljett till HongKong...frivillig?
.
Jag ska fortsätta sökandet, för jag ger inte upp allt för lätt, men jag tycker jag har tänkt på det mesta, flyga från olika konstiga städer, via konstiga orter...men icke. Vad fan ska folk i HongKong å göra då?
.
.
Grym låt detta!!!!!
.

Snö/Hagel PVK

Idag när jag cyklade från skolan och hem så blev vantarna vita...det haglade och var kallt som attan.
OMG, nu kommer vintern med stormsteg.
.
Idag har jag lärt mig att sätta PVK, så nästa gång jag gör det kommer jag att göra det på patient, det blir aven första gången någonsin för det är nya regler nu att man inte får prova på varandra...hade ju funkat bra om det inte hade slunkit ner 2 PVKer i min ryggsäck...Ooops! Frågan är om man vågar prova hemma. För er som inte vet vad PVK (perifer venkateter) är så kommer här nårra bilder:
.
.
Life is sweet, ikväll blir det party!

Hepatit A

Idag har jag och syster varit och tagit vaccination mot Hepatit A vilken kan vara bra att ha om vi ska resa till Asien vilket det verkar som om vi ska!
.
Hela dagen hade vi evidens och vetenskaplig metod i skolan, tror fan inte att det finns något tråkigare.
.
Nu på kvällen har vi varit på bio, En sorts kärlek, holländsk film om en kvinn som drabbas av bröstcancer, jag hade gratisbiljetter till förhandsvisning. Den var bra ledsam alltså, mycket hulkande i biosalongen och bra skådespeleri i filmen!
.
Och för övrigt, det nya rekordet var 4 h och 40 minuter, en timma hade fan varit bra jobbat, snabbare än flyget typ :P

Nytt rekord.

Jag har slagit nytt rekord på sträckan Kode - Uppsala. 1 h. och 40 min. Oj, vad det gick undan...då hann vi ändå med kiss och godispaus på rattugglan och bensinpåfyllning i Lidköping.
.
Motsägelsefull bild. Tanken står på 0 samtidigt som det står att vi kan komma 64 mil...
.
Vinterdäck är bra skit :) Tack Knicken, nu behöver vi inte vara rädda för vargavintern!
.
.
Jag fick provåka med på pappas nya pärla, är den inte för snygg?
.
.
Här kommer en bild på brorsans pärla med, icke att förglömma!
.
PEACE!

Jag saknar fotboll!

Igår hade jag en kanondag. Lunch med JP(kommer föralltid att vara det trots bröllop) , shopping med mamma och jennie, bio, Idol mys med familjen och ost och chex!
.
Idag har jag haft en ännu mer bra dag! Började med en promenad runt Kungälvs fästning med PH och sedan lunch på moodys med PH och Segvall. Blev hämtad på McDonalds av mina fina flickor Jenny och Sofi och så åkte vi till Hovås och kollade deras kvalmatch mor Norvalla. Matilda var grym och Hovås vann med 2-0. Mot div. 1!! Efter matchen åkte vi och åt pasta och mös och då kom även Jessica och var med.
.
Drog vidare mot Stenungsund och Jennys och Sofis sinnessjukt snygga lägenhet och spelade TP och BUZZ och mölade godis. ME LIKE!
.
Västkusten RULES!
.
Och eftersom det var perfekta förutsättningar för fotboll idag blev jag sugen, sugen, sugen! 16 grader , sol och gräsmatta. Jag måste komma igång igen, jag vill verkligen. Va fan gör det om jag skulle skada mig igen så länge jag får ha roligt?! Fotboll, fotboll, fotboll!! Äh, jag kommer inte att skada mig igen, får bygga upp mig ordentligt nu i vinter bara!
.
.
Någon som vet ett lag i Uppsala som skulle bli glad för en extra spelare??

HEMMA, borta

Idag har jag glidit runt och gjort Kungälvs gator osäkra:)
Har varit och fikat hos mormor och morfar och hälsat på mina kusiner i Kärna!
.
Nu väntar jag spänt på SOS västkust och hoppas att lite sköna Kungälvmänniskor kommer att synas i rutan!
.
Försöker ven bestämma mig för om jag ska åka till Hong Kong och Filippinerna över nyår, känns som jag precis kom hem från en annan resa men kan man banga tilfället? Någon som vill med förresten?? Resan tur och retur hamnar på 8000 och att leva där är typ gratis. 3 euro/natt per person.
.
Sugen?

Film

Hej hopp sköningar! Jag sitter och äter i Science Park och väntar på att dagen ska ta slut så att jag kan få åka hem till min mamma, pappa och lillebror!
.
Först skall jag ge ett filmtips på en sådär krypande äcklig film med en av mina favoitskådespelare Julianne Moore. Det är ju inget mästerverk direkt men jag var spänd och krypande rädd genom hela filmen. Ibland kan man faktiskt börja tro på övernaturliga saker...? Själen lever vidare och sådär....
.
Filmen kan ses lagligt och gratis här :
.
http://www.fastpasstv.com/movies#S

Låt och rockchicks

Här kommer en bra låt och bilder på brudarna Ann och Nancy Wilson som sjunger i bandet HEART!
.
.
Håll till godo goingar!

Bad mood

Jag är på kasst humör och jag har bra anledningar till det...anser jag.
.
Jag misslyckades totalt på tentan igår. Hade knappt pluggat för jag tyckte att jag kunde det mesta, men om det som kom på tentan kunde jag ingenting. Är med största sannolikhet påväg mot min första omtenta. SKIT!
.
Jag har gått upp fem kilo sedan skolan började. Det är ganska mycket och jag tränar ingenting. Jag skyller på mitt onda knä men med ont knä kan man ändå cykla, crosstraina och styrketräna, det är bara hemska dåliga ursäkter och jag sitter hemma och äter istället. BLÄ! Smärta i axeln kan förträngas!
.
Men nu är det så att jag åker hem till Göteborg-Kungälv-Kode imorgon och då satan ska jag ha det bra. Mamma och pappa ska kramas på och lillebror ska jag inte släppa taget om på en dag! Så om någon vill träffa mig i helgen, hojta. Än finns det plats kvar i almanackan!
.
Ses imorgon kväll kära hemstad!

Hollywood-fever!

Jag hade ju som sagt 25-års kalas förra veckan. Temat var Hollywood. Håll till godo!
.
A blondie for the night!
.
Fler bilder kommer...
Tack för alla som gjorde kvällen kanonlyckad!!
.

Försökskanin

I onsdags var jag försökskanin. Jag satt i Science Park och åt. De ska testa hur mätt man blir av att äta olika saker. De ska komma på nåt nytt sätt för överviktiga att gå ner i vikt. En sjuksköterska och en dietist håller i det hela.
.
Till frukost fick jag fil, smörgås och juice och jag skulle äta allt jag fick. Filen var väldigt sträv så jag antar att något var tillsatt.
.
.
Sedan var det lunch och middag och båda dem fick jag in och skulle äta tills jag kände mig behagligt mätt. Så då gjorde jag det!
.
.
Jag skulle varje halvtimma när handdatorn pep svara på 4 frågor, när jag kom hem på kvällen svarade jag varje timma till jag gick och lade mig. Dagen efter svarade jag en gång före och en gång efter frukost. Det var lätt och enkelt. Tre onsdagar till skall detta göras!
.
Take care!

RSS 2.0