KVALBORG

I Uppsala är VALBORG en stor dag. Men även dagen innan som kallas KVALBORG firar man och dagen efter som kallas FINALBORG firar man den oxå.
.
Igår var det alltså KVALBORG som firades. Vi hade ju skola så det blev ett seminarium på morgonen, sedan på lunchen blev det matlåda och öl och ett seminarum efter lunch lite lagom salongsberusad. Clara uppmanade våran lärare att inte rätta PM ikväll utan dricka några glas vin, det enda vettiga hon sa under seminariet tyckte hon själv!
.
Öl på balkongen, öl och korv i ekonomikumparken, öl i Martins studentrum och öl på Upplands. Oj vad det blev mycket öl kan tyckas men en riktigt lyckad dag, kväll och natt!!
.
Det ser väl jag att det var en lyckad fest, jorå!!

Praktikantfjant

Nu är jag inte längre en praktikant-fjant.
9 veckor har vi varit på praktik nu så det ska faktiskt bli riktigt skönt att få börja gå i skolan igen!
Fick ett fint omdöme även på min sista praktikplats så jag är i det hela taget nöjd.
Skulle nog kunna bli en sjuksköterska ändå!!

hej kära readers

Idag hade vi seriepremiär i mitt nya fotbollslag. Vi vann med 4-1 jag var dålig och blev avbytt och spelade bara 65 minuter. Det beror på att precis allt jag gör kan göras på bättre sätt. Det spelade inte så stor roll vad jag gjorde...allt fick jag höra att så skulle jag inte göra. Jag gjorde också en fin uppläggning till 2-0 målet men på hemsidan står det att det var någon annan. Jag är verkligen en minnesvärd spelare...NOT: FUCK!!!
.
Men efter matchen sa tränaren att han tyckte att jag var en bra spelare och att jag kunde spela på vilken plats som helst. Men hallå, jag var ju kass på matchen juh!
.
Efter matchen drack jag öl, och det är jag bra på.
Dessutom är jag en social jävel som det verkar.
.
Bilder kommer, puss och godnatt.

McDonalds blev blåsta av supersystrar...

Jag och min syster äter inte ofta på Donken men på resorna genom landet som vi gör ibland brukar vi unna oss en burgare. Vi tycker båda att McFeast är riktigt jävla god. Däremot tycker vi att ju billiga saker är desto godare än allt annat...nästan.
.
I fotbollen måste vi sälja rabatthäften och naturligtvis fick inte jag sålt mina så jag har handlat 2 st. Typiskt dumt. I dem finns erbjudanden i hela uppsala fram till augusti så jag kommer ju inte kunna utnyttja speciellt mycket.
.
Därför gjorde jag och jennie en fuling och använde 2 för 1 kupongen i Mariestad och rev bort delen där det stod att den bara gällde McDonalds i Uppsala. Så vi fick två McFeast co med +meny för 59 kr vilket vi var sjukt nöjda med. Pöjken reagerade inte ens ! Dessutom fick vi den shyssta killen i luckan att ge oss en massa små ketchuppaket för dom är så smarta att ha till matlådan.
.
.
Vi vet hur man lever billigt vi!!

Tillbaka

Framme i Uppsala igen. En månad kvar innan man ska tillbaka till Västkusten.
Valborg, seriepremiär och en massa skolarbete hägrar under denna tid. Försöker skaffa mig motivation så att jag ska klara detta.
.
lite kul ska man väl kunna ha denna månaden kan man tycka...

Ching Chong flaggstång

Vi har en kinarestaurang i Kungälv som har legat där i alla år. Det har alltid varit samma gubbe som har jobbat där men nu har det hänt något, dom har byggt om och mannen som verkar vara chef är yngre, men han ser ungefär likadan ut (kines liksom). Antingen har kineserna kommit på någon ny antirynk-creme eller så har en ny kines tagit över stället...
.
Vi var iaf där och åt buffé med familyn minus Knicken idag. GÖTT!
.
Åker tillbaka till uppsala imorgon, längtar inte alls.

Rock 'n roll all night

Marcus har blivit 25 år och det firades på påskafton. Vin och öl hälldes ner och kvällen avslutades på kockar...men marcus avslutade på soffan i horisontellt läge :)
.
Så var det med det. Kvällen avslutades med grym kebab!

sommarens soliga dagar

PÅSK, SOL och FAMILJ

Bad hangover

.
Idag har jag varit bakis hela dagen för det blev ett jävla kalas igår. Men kul var det. Bilder kommer att dyka upp. KusinJohan och flickvän Frida var här och fikade idag, mycket trevligt.
.
Annars har jag sett klart 6 säsonger av Weeds. Gillar serien och kan rekomendera folk att se den. Sov gott!
.
Förövrigt var jag på spelningen här ovan...grymt!

Ge-kås

Har spenderat morgonen på Ge-kås i Ullared med Jennie H. och Jossan. Klarade av hela butiken på 2 h...mycket bra gjort av oss. Gjorde slut på 1000 riksdager och fick köpt bra att ha saker! Nu hägrar sol och påskmat.
-
.
Ikväll ska vi fira marcus som blir en gubbe idag. Grattis!!

Alla som duschar är våldtäktsmän...

Såg tidigt på FB att fru Holberg skulle träna fotboll. Humm tänkte jag, det hade ju varit kul. Så jag bestämde mig för att också göra det och så hörde jag med Vallens tränare Danne om det var ok att dyka upp...och det var det så jag har tränat två timmar fotboll idag.
.
Drog sedan en öl i solen på Jenny och Sofis balle innnan vi kollade Vallen- IF Viken i Stora Höga...tror att jag till och med kan ha fått lite färg, men det vet alla som känner mig att det är mycket lite. White power!
.


.
Härligt snygga och sletna tjejer!
ALLA SOM DUSCHAR ÄR VÅLDTÄKTSMÄN

Solen skiner över kingriver...

Lunch nere vid älven. Underbar bild...
.
Gunga i Komarken.
Sedan blev det även cola på Humle och Dumle med Peter!
Mycket lyckad solig dag!

Gillar du CHOKLAD eller?

För nu finns det chans att testa choklad för karl fazer...KLICKA!
.

.

Jag har testat grillkorv och pizza genom smartson och det är kanon att få testa saker gratis,

Sandra är ganska ekonomisk som ni vet :)


Det finns bara en sak att göra i Tyskland typ.

Man åker ner, precis över gränsen och så handlar man öl! Den resan gjorde jag, lillasyster och lillebror igår. Vi åkte vid 8 på morgonen och var tillbaka hemma vid 23...det var mycket vägarbete och färjeväntande. Men det gjorde ingenting vi hade det riktigt trevligt och vi kommer nog att göra det igen! Familjen Winkler gillar att köra bil!
.
Morgonstund har guld i mun.
.
Snäll storasyster låter brorsan få köra lite, han får ju körkort om ett år...
.
Land i sikte...
.
bensinpåfyllning
.
dedicated driver 95 mil bakom ratten. HARDCORE
.
jennie vaktade ölen så bra så!
.
Vi har nu en hel del flak stående hemma...och dagen var awsome för varje dag som spenderas med sin familj är en bra dag!!

I'm a sucker for blood...

Idag har jag varit inne på lab stora delar av dagen och även varit med en diabetessköterska.
.
Så jag har tagit en del venprov idag vilket har gått riktigt bra. Förmiddagen var lite knackig men på eftermiddagen fick jag in snitsen och blodet sprutade :)
.
.
När jag gick hem sa uskan som jag gick med att hon tror att jag kommer bli en bra sjuksköterska, jag hade ett jättebra bemötande och bra handlag. Det var bara att träna. Hon var grym men hon sa att det berodde på att hon hade tränat i 34 år...och det kan ju tyckas att hon ska vara bra då!
Fick lära mig en massa om prover och analyser med så snart är jag bio-medicinsk analytiker med...
.
Men det här med att jag är trevlig och snäll är genomgående från olika håll denna vecka...det är min lott i livet!

Sol...

Kom hem från praktiken igår...tur att jag slapp sova över tycker jag!
.
.
Möts av två sköna tjejer med öl och glass. Ganska okej välkomnande skulle jag säga!

Vem är du?

JAg fick en nice kommentar här igår. En viss "Nicke Nyfiken" som saknar mig på barnsjukhuset...
.
Hör av dig, jag är singel!
.
.
[email protected]
.

I lost my soul long ago.

Denna helgen har vi träningsläger med fotbollen och det förklarar min dåliga uppdatering. Vi har heldagar och sover hemma i våra egna sängar men man är rätt klubbad när man kommer hem.
.
Igår hade vi match och vi förlorade med 2-0 mot Tierp som liggeri div. II. Jag fick spela yttermitt, innermitt, forward och mittback och jag spelade väl 75 min. av matchen.
.
.
Jag var skitirrieterad efter matchen för tränaren sa något bra till alla i laget men hoppade tydligt över mig. Då blir man irriterad och känner att man är värdelös och aldrig mer ska röra en boll. Vet inte riktigt vad dealen är om jag verkligen var så kass så att jag inte förtjänade något litet men på vägen hem fick jag veta att jag var en bra kompis...OH TACK...not. Men jag fick positiva ord från andra i ledarstaben och då blir man glad iaf!
.
Idag har vi en träning och så ska vi kolla en match med ett lag som vi sedan möter i serien. Hoppas att jag kan göra något bra på träningen och inte är lika sugig som vanligt. Alla behöver få höra att dom duger, det är enkelt, man vill inte vara bortglömd och känna sig dålig. FACT!
.
.
I walk alone
Think of home
Memories of long ago
No one knows I lost my soul long ago

ÖL!


Viviann

Idag har vi quizzat och druckit öl. Jag och Jennie hade äran att tillhöra MC Bandsåg denna kväll. Nytt rekord på quizzen sattes och vi fick ihop 27 av 30 poäng och fick ett pris ur hemliga lådan. Det är kvarglömda saker från VG...där hittade jag mitt läppglans...Inte helt dumt!!
.
Bild kommer, nu ska jag till Svartbäckens VC.

Jag sliter

Jag jobbar och jag sliter och har saker för mig.
.
Jag har bland annat:
-kollat en gammal dam i tarmen
-varit med och opererat bort en tånagel
-hållt på att svimma på praktiken
-hängt med sjukgymnasterna
-tagit EKG
-gett stelkrampssruta
-lyssnat på telefonsamtal
.
.
Det här är primärvården..
.imon ska jag vara med på mödravården. Då blir det en dag full av muttor och magar!

Primärvård

Nu är det dags för primärvård. Idag var jag på min praktikplats i 3 h och vi satt i telefonrådgivning hela tiden...förutom när vi fikade. Jag säger såhär. Första dagen var tråkig!
.
.
PEACE OUT!

Back in Up collect

Jorå. Har haft en solig och härlig helg i gbg.
Har hunnit träffa sjukt massa folk. Har överträffat mig själv...
.
Nu är jag i Uppsala igen men inte så länge för snart är det påsk och påsk får man väl ta och fira på Sveriges Framsida tycker jag och antagligen hela min familj med.
.
Ses snart igen mor och far!
.
Ännu ett nytt rekord 4 h 25 minuter...Vi är grymma jag och systeryster...
Kolla in vår nya detalj på bilen:
.
Inte speciellt dumt va??

Stenungsund är en solig plats

Sol ute och sol inne och en massa sol i sinne...
.
.
Go västkustpizza på Bellas i Stenungsund med tre underbara tjejer!

LÖRDAG hela veckan

Igår var det kalas för lillebror och mormor. Knicken 17 år och mormor 79...lyckat med goda bakverk!
.
.
På em åkte jag till Munkebäck och umgicks med finaste vännen Jennie. Vi käkade thai och drack rose och det var en mycket lyckad blandning. Vi hade väldigt mycket catch up to do och det var helt underbart att sitta ute i solen och tjöta hela kvällen.
.
Jag drog vidare in emot stan och mötte upp Människor som varit på 10 år efter högstadiet fest och vi hamnade till slut på Hard Rock och satt där och drack öl fram till att min Taxi Lorens kom till heden.
.
Mycket bra dag vill jag meddela er där ute i cyberspace!

lyckely lotted

Jag vill bara meddela att jag är lyckligt lottad vad gäller vänner.
JAG HAR DOM BÄSTA!!

Giiissa vad? Vet du det??

Idag var jag på Kungälvs sjukhus. Jag har fått jobb på sluten psykiatrisk avdelning. Psykoser och missbruk. Även min söta syster har fått jobb där i sommar. Start 13 juni. De är änna för bra!!
.
Kom hem och har fått mail om att jag har blivit uttagen till kursen Global medicin och hälsa och kommer få åka och vara i Vietnam/Nicaragua nästa termin i typ 3 veckor eller nåt. Det låter ju fantastiskt kul och intressant. Jag tror att vi kommer att få betala alla kostnader men vem vet, dom valde mig iaf!!
.
Nu ska jag på AW med boysen och så ska jag få i mig lite go öl och trevligt sällskap. 17:28:52 PRICK ska vi ses....
BYE!!

- det är allt bra fruktansvärt dyrt med den bensinen nu...

Igår lärde jag mig att livrädda små barn och det kan ju vara bra att kunna. Idag skulle jag haft praktik men jag har åkt hem. Jag orkade inte gå en dag till på praktiken, jag ville hem till MAMMA, PAPPA och NIKLAS. Så nu är jag hemma och har ringt till avdelningen och sagt att jag mår illa, och det är ganska sant för jag åt så sjukt mycket godis i bilen på vägen hem för att hålla mig vaken. Bra tid fick jag på hemvägen. 4h och 35 minuter. GÖTT JOBB!
.
Vad ska man hitta på idag tro...?
.
.
För övrigt, bensin 14:28kr/liter....HALLÅ!!!
.

Glad 5 april!

Igår var jag först på praktiken. Hade mitt slutsamtal och det gick jättebra. Fick en massa fina komplimanger. Tack snälla avd. 95B II. Jag kommer nog aldrig tillbaka...
.
Efter praktiken åkte jag och Jennie till gymet för ett löppass utomhus. Det var intervallträning ca 5 km tror jag. Jag orkade fan ganska länge men oj, vilken obefintlig kondis jag har för tillfället .
Mycket stort plus för att vi fick springa i lera vilket alltid gör mig lycklig...att det dessutom började regna under passet gjorde mig bara ännu mer glad. JAG ÄR EN SKITGRIS!
.
Såhär glada var vi innan passet!
.
Efter passet drog jag, Jennie och Clara till Uplands och åt Diaz burgare. Burgare med chevre, bacon och jalapenios...mkt lyckat! En öl fick det bli för att fira att det var tisdag och faktiskt den 5 april med, det är det faktiskt bara en gång om året!
.
Mycket sent ikväll kommer nog bilen att börja rulla mot SVERIGES FRAMSIDA!

Åh vad jag längtar hem...

Ville bara säga det. Jag längtar hem till västkusten så mycket att jag inte kan sova.
.
Jag har kvällspass på sjukhuset imorgon men jag tänker komma dit på morgonen så att jag slipper att missa fotbollsträningen på kvällen. Dessutom är jag väldigt inne på att drabbas av "magsjuka" på torsdag så att jag kan åka hem tidigare. Skita i ett PM-seminarium på fredag...kan ju inte gå dit och smitta alla med vinterkräksjukan :)
.
KUNGÄLV I MITT HJÄRTA

Welcome to my life.

Egentligen är det kanske inte så mycket men för mig har denna veckan varit helt galen.
.
Praktik, fotbollsträning, fotbollsmatch, PM inlämning på kvällskursen, kvällskurs, engelskauppgifter, inventering på Willys och att försöka ha ett liv. Det har tagit hårt på mig. Så hårt att jag idag efter matchen gick hem och totaldäckade i sängen och vaknade 4 timmar senare...
.
Matchen idag mot ett div 2 lag. Jag fick spela mittback..undrar om det finns någon position som jag inte spelat än den här säsongen, jo...målvakt och avbytare. Matchen slutade 5-3 till det andra laget, Roslagsbro tror jag dom hette. Jag vet inte alls vad tränare tycker om mig och mitt spel, har inte fått någon feedback på det jag gör. Jag får helt enkelt ta och fråga honom för jag känner mig väldigt vilsen och jag vill veta om jag byter position för att han tycker jag kan spela överallt eller för att jag inte är bra någonstans. PUNKT.
.
Då är bara frågan om man ska hitta på något ikväll. Jennie är och jobbar på sjukhuset och jag vaknade ju som sagt typ nu. Det blir nog till att hänga i mitt rum och bara SOFTA.
.
.
På fredag kommer jag hem...SUGEN PÅ ATT TRÄFFAS??

RSS 2.0