Jag är bara lycklig när jag dricker?

Jag har gjort ett expriment. Sedan nyårsafton har jag varit nykter. Kan ni tänka er. 28 dagar blev det innan jag och Jennie var på musikal i helgen och då drack jag två cider (vilket knappt kan räknas). 28 dagar är så länge man går i terapi för sitt alkoholberoende USA btw...lite kuriosa bara.
.
.
Nu blir man ju inte full på två cider men jag drack alkohol igen, så min räkning slutade där.. Det var inte så att jag inte fick dricka men jag skulle känna hur det kändes att vara nykter ett tag. Det var hur lugnt som helst vilket i förlängningen betyder att jag inte är någon alkolist och det kan man ju vara glad över. Jag kommer att fortsätta vara lugn med alkohol ett tag framöver just för att komma igång med träningen ordentligt.
.
Så jag är inte bara lycklig när jag dricker utan även i det vanliga livet. Framförallt gör träningen mig otroligt glad.

Träffa ISA och Volvo Power

Idag har jag, jennie och karro varit Upplands Väsby och hälsat på vår fina vän Isa. Men det var nära att vi inte kom dit...
-
Jag och Jennie har ju en bil. En riktig pärla, en  850 från -97 som är uppe på 41000pigga mil. Idag startade den inte, vilket börjar bli en vana. Batteriet är inte vad det en gång varit och vi tänker inte byta förren pappa gör det åt oss, eftersom då är det gratis. Så först kom en kille med en 740  och försökte men då gick det inte, han sa att våran startmotor var trasig. Han åkte vi ringde pappa men han sa att det inte var fel på startmotorn, efter att jag och syster förklarat precis hur motorn lät när den inte startade.... Så vi gick till macken och raggade upp en ny kille med en 745 som kom och då gick det så bra så. Han var jävligt söt med, skulle kanske tagit hans nummer. . .
.
gammal bild på pärlan.
.
Så vi hann fram till Isa i tid och hade en himskans mysig fika och det var sjukt kul att ses igen! Kämpa på söta Isa!!

Man ska smida medan han har stånd.

Igår var jag och syster i Stockholm. På dagen så shoppade vi. För mig blev det en skinnjacka ala Samatha Fox, en handväska, ett par strumpbyxor och en skidhjälm. Jennie köpte också en, mycket smart att handla stora saker när man ska bära på dem hela dagen...
.
.
När vi kände oss klara med shopping så gick vi och käkade plankstek med beasås. Där satt vi brevid två stockholmskillar och två norrlänningar. Det var sjukt kul att snacka med norrlänningarna, men stockholmarna gick rätt snabbt. Inga intressen alls :)
.
Detta är Lars-Åke från Ö-vik
.
Efter trevligt umgänge tog vi en powerwalk till Chinateatern och kollade på en riktig Feelgood musikal, LEVA LIVET !. Bara låtar från det svenska 80 talet så man satt och sjöng med och var lycklig. Det var inget överdrivet bra, men hela meningen tycker jag är att man ska bli glad och dessutom var det ett riktigt bra budskap!!
.
Tack Amelia för vinsten!
.
En riktigt trevlig dag.
.
Kasta inte pärlor på liten tuva.

Då var man färdigjobbad

Idag har jag jobbat 9,5 h på klubben -Strangers in the night på nationen. Stod i övre bar.
Vi sålde vin och skumpa där. Vi sålde rekordmycket skumpa. Bra försäljningstaktik av mig och syster som hade hand om den!!!
.
.
Efter jobbet blev det öl och pytt i panna för gänget. Det kan man vara värd när man städat och fixat.
Ingen öl för mig men massa jordnötter :)
.
.
Go'natt på Er.

Hardcore Sandy...

LYCKA:
.
HARDCORE SUPERSTAR TILL SWEDEN ROCK...DENNA LÅTEN ÄR SUPER

Barnfetma

.
Idag har vi haft föreläsningar om barn och olika saker som de kan råka ut för. De kan bli överviktiga tillexempel och det beror på tv-spel och läsk. Akta era barn för det.
.
Såhär kul tyckte Clara att vi hade i skolan (Jennie ser inte så road ut hon heller):
.
Har varit och tränat idag med. För jag vill inte få barnfetma...eller kikhosta...eller något annat läskigt som barn har...

Det lönar sig att tävla mycket!

När jag kom hem från gymmet hade jag fått ett brev från tidningen Amelia!
Jag hade vunnit två biljetter till musikalen LEVA LIVET på Chinateatern på lördag !!!
-
.
Så på lördag ska jag och syster ha en heldag i Stockholm,
någon som vill haka på under dagen och shoppa och mysa?

viktiga människor

Idag skulle vi haft tre föreläsningar, hela dagen mellan 8 - 16 tufft kan tyckas.
.
Igår på kvällen ringde läraren och meddelade att föreläsningen mellan 8-10 var inställd. Gött kan tyckas!
.
Efter föreläsningen så äter vi lunch och när vi är tillbaka i salen sitter lapp på dörren att sista föreläsningen med är inställd. Livet är underbart kan tyckas!
.
När vi kommer hem får vi ett mail om att läraren var tvungen att rycka in och operera 3 spädbarn. Shit att det finns så betydelsefulla människor alltså. Tur att man inte är en sån kan tyckas.
.
Babies are awsome
!
Puss på Er.

You can travel the world...but nothing come close to the golden coast.

Såhär är det. Efter övervägande av alla dess slag har jag kommit fram till:
.
¤ Jag gillar USA mer än Asien
¤ Jag gillar storstäder mer än strandparadis
.
och varför detta. Jo för att i USA kan man handla kläder som inte bara är one size och pluttesmå, de äter inte ankfötter och konstiga djur i USA och framföraallt så hänger inte djuren i skyltfönstren. Asien får plus för priserna och för att det är otroligt fint. Dessutom kan jag inte prata kinesiska och kineser kan inte prata engelska och det är jävligt jobbigt.
.
Städer vinner för att jag är ingen beachtjej, blir inte brun, kan inte ligga still i en solstol och tycker framförallt om att partylivet och människor har ordentliga kläder på sig i städer
.
.
.
Festar man på en strand har man små fina strandklänningar och jag är inte en tjej som vill ha små fina strandklänningar på mig. Jag tycker att det perfekta är att bo i typ Santa Monica och kunna åka in till en stad som LA lite snabbt och enkelt. Typ 20 minuter med buss liksom. Det måste finnas lite riktig shopping och ett riktigt liv!
.
Jag kan säga att detta känner jag. Jag har dock bara varit i Hong Kong och Filipinerna men jag väljer iaf att åka västerut nästa gång tror jag. Fast jag är bra sugen på Indien och Australien med...Mycket man vill göra!
Vart går eran nästa resa?

Sandra vs. Lösgodis 0-3...

Sandra vs. chips 0-1
Sandra vs. livet 0-1
Sverige vs. Krotien 28-24
Handboll gör mig lycklig.  Andre Pops får mig på gott humör! Sport är bra skit det alltså.
.
Middag med fina flickor hos Nina idag. Det var gött det. Har även gjort min utgångspunkt om missfall och preventivmedel och känner mig sugen på några avsnitt av grey's anatomy.
Puss på er.

Vinn balla örhängen!

Tävla här!

sleeping my day away.

Somnade under herrarnas skidskytte och vaknade precis till handbollen. Fattar inte att jag är så satans trött hela tiden.
.
Om jag inte visste bättre skulle jag säga att jag är sjuk på något sätt. Har ju varit lite fläng sedan jag kom hem från resan. Tänk om jag dragit på mig någon rolig infektionssjukdom. Intressant.
.
Den 11 februari kommer jag hem till västkusten. Det längtar jag till.
.
.
Jag älskar godis och onyttiga saker och jag vet inte hur jag ska få stopp på mitt satans ätande. Förslag?

She works hard for the money

Idag från kl 14 har vi slitit på en disputationsfest. Om man disputerar är man duktig...mer än så har jag inte förstått... Jag, Jennie Sophie, Jenny och Alex körde servisen!. Stod i baren det sista och blandade drinkar och dängde upp öl. Tycker det är riktigt kul att stå i bar...kanske skall byta inrinntining på min utbildning...eller nu har jag ju ett litet extraknäck!
.
Såhär ser vårt nationshus ut!!

I have reached the point, where there is do or don't...

Idag var det skola och efter det ligg i sängen och inte göra nåt, vilket är min absoluta favoritsyssla...fast det är inte det utan det är bara det att jag är så bra på det.
.
Tog en promenad i halkan och lyssnade på go musik och jag antar att de jag möter tycker jag är ett miffo eftersom jag går runt och spelar luftgitarr och mimar till alla låtar. Ibland kommer även en headbang och lite spontana hårdrocksgester....LÖV!
.
Lärt oss om aborter, missfall, könssjukdomar och preventivmedel i skolan idag. Väldigt intressant så om ni har frågor om sånt har jag full koll just nu!
.
.
There ain't nobody, there ain't nobody,
There ain't nobody like me
Can't somebody just, can't somebody,
Can't somebody just see
I'm ready, I'm ready, I'm ready to go...

idrott och sport

Idag har jag och jennie tränat igen. Gick på ett pass som heter Löpakademin, det går ut på att man ska bli en bra sprinter. Så det var löpteknik och mycket löpstyrka och även små intervaller. Kände att jag gillar det och kommer att gå nästa gång då fokus ligger på ben med hjälp av stänger.
.
Efter detta blev det ju handboll och jag vill inte ens prata om det. Jag som svidat om till sverigetröja och allt...
.
HÄR ÄR STRAFFEN JAG TALADE OM CLARA!
Jag saknar staffan olsson, lövgren, vranjes wislander och pojkarna :)

Tillåt er att lurrva igen där nere...

Idag har vi startat den nya terminen med att ha gynekologi. Vi har lärt oss om det kvinnliga könsorganet och om infertilitet. Vad jag minns är ordet libido och vulva.
-
Det finns även en anledning till att tjejer är glada ungefär fem dagar i månaden, de är dagarna runt ägglossningen för då måste vi vara glada så att det manliga könet skall våga närma sig oss och befrukta oss...NATUREN ÄR VIS!!
.
Viktigast idag var ändå Idrottsgalan. Förstår att inte alla är idrottsintresserade men det här är ju en höjdpunkt varje år! Grattis alla svenska stjärnor och tack för ett grymt 2010! Finns inte något annat program där man sitter och har gåshud varannan minut. LOVE SPORTS!
-
-
Och kom ihåg att det är viktigt med ett fungerande sexliv vare sig man bara har sig själv, 1,2, 3 eller4 personer att ha sex med samtidigt!

TP

Vilket är erat favoritspel. Jag fullkomligen älskar TP. Igår satt jag Jennie och Clara och spelade. Jag gillar för övrigt att spela de flesta sorters spel. Rappa Kalja, Twister, Med andra ord osv.
-
Det här är mitt nya TP, väldigt smidigt och man kan ladda ner nya frågor direkt från nätet :)
-
Alltså det är segt i livet nu. På måndag börjar skolan så då ska vi lära oss allt om gynekologi...okej!

Träningskort

Jag har skaffat träningskort...weird. Denna veckan har jag varit på gymmet tre gånger...weird. Jag satsar på beach 2012. Here I go!
.

Klinisk examination

Igår hade vi klinisk examination. 3 moment skulle avklaras. Andningsstatus, blodtransfusion och som tredje fick man antingen inhalation, infusion med tillsats, spolning av CVK eller sugning av övre luftvägar.
.
Jag var jättenervös innan men jag klarade alla moment så Hurra för mig. Jag fick göra inhalation. Det var nog den enklaste tror jag.
.

Halvsystrar

Igår var vi klara med alla moment på termin 3. Det skulle ju såklart firas eftersom det innebär att vi är klara med halva utbildningen! Party styrdes hos Winkler/Nylander och det var många som kom och firade.
.
Vilken toppenklass.
MOT T4!!

Shop til you drop...

Igår och dagen innan igår har det blivit shopping. Det är ju fortfarande en massa rea i staden vilket inte får gå till spillo. Jag och Jennie har ju en regel att vi bara handlar på rea så just nu har vi bra chans att få lite nya kläder och tro det eller ej men vi fick handlat en del. Har ju inte köpt nya saker på hur lång tid som helst med tanke på att man har sparat till resa och sådär...
.
.
Det blev även en ögonskugga och ett rött läppglans och en svart tischa på Carlings. Det dyraste var mina nya innefotbollskor som gick lös på 249 kr men jag köpte dom för ett presentkort jag fick när jag var försökskanin så jag anser inne i mitt huvud att dom var gratis. Här ska spelas innefotboll! Jag kan liksom inte stå emot när det finns något som har med fotboll att göra i min storlek. Undrar bara när jag ska inse att jag inte behöver det längre...
.
Så vad tycker ni?

Änglagård

När jag kom hem från resan i lördagskväll låg en hel bunt brev och väntade på mig. Det var post-it lappar, nässpray, raklödder och annat kul som jag fått gratis. Men där fanns även en vinst från en av alla tävlingar jag varit med i!
.
2 biljetter till ÄNGLAGÅRD - tredje gången gillt.
.
.
Jag , Jennie och Erika var och såg på den ikväll. Jag måste erkänna att jag gillade den. Men jag menar, är man ett änglagård fan så är man. Och jag anser att har du inte sett de första filmerna; så gör det.

NUTID!

Tillbaka i present time. Puhu.
.
Skrev tenta igår. Det gick inte bra. Men jag var förberädd på det så jag hade ingen oskön ångest för det. Jag gick dit och skrev nog en hel del fruktansvärt roliga och kreativa svar och vet nu hur tentan var uppbyggd inför omtentan när den nu kommer att äga rum. Jag har även en praktisk tenta på torsdag så fixar jag den är det ju 50% ändå :)
.
Det blev tentamys hos oss igår. Jag, Jennie, Clara och Lili. De drog vidare till Orvars vid 11 men jag var trött, med huvudvärk och feber och la mig och tittade på Greek istället. Skönt liv ibland!
.

Jag lovad ju smärta och sjukdom...

.
Ja, det blev ju lite sjukdomar på resan med. Dessa sköna nya bakteriekulturer man möter liksom. Jag hade ju feber redan när jag åkte hemifrån men det gick över innan vi kom till Filippinerna. Men på Filippinerna var det många som blev sjuka.
-
I magen var det nog ingen av oss alla 9 som var helt okej. Löst men inte så att det störde något i det dagliga livet om man säger det lite diskret. Men två av the travellers fick ligga inne i 2 dagar med kräkningar och diarrer som gjorde att de inte hann ut till solstolarna innan det var dags att rusa till toaletten igen..INTE KUL
-
Nina åkte på en matförgiftning hon med av den lite värre sorten eftersom hon även fick feber vilket resulterade i att en söt liten fillipinodoktor och en sjuksköterska kom och hälsade på tog blodprov och satte dropp och gav henne en massa spännande medicin. I filippinerna kunde man för övrigt köpa vilken medicin man ville ha...och det verkade vara antibiotika som var det stora där..(de kanske inte har upplevt morfinets underbara effekter).Åsa Melhus hade inte blivit glad...
-
.
De hade allt. Till och med mediciner som botade HIV. De har kommit så mycket längre än oss i västvärlden kan man ju tycka ;)
-
Jag mår inte helt okej nu. Låg i feberfrossa när vi kom tillbaka tillbaka Hong Kong och väldigt magknip. Det har börjat släppa nu men känner mig fortfarande lite bakom. Det gick tydligen Denguefeber på filippinerna som sprids vi myggor...har en hel del myggbett. Muhahaha!
-
BUT IT WAS SO WORTH IT!

Filippinerna del 2

Så vad hade vi mer för oss nere i Paradiset?
.
Vi var ute på en båttur och snorklade och fick se ön från olika håll. Vi chartrade en egen båt så vi valde själva vad vi ville göra!
-
.
Det var ganska blåsigt denna dag så det blev inte så mycket åkande i båten och det fanns inte så mycket att snorkla efter men vi hittade några farliga fiskar iaf. Det är ju alltid coolt!
.
Vi var ute och åkte jetski och det var hur fräckt som helst. Jag älskar ju att åka fort och gasa, so I WAS IN PARADISE!
.
Först fick man åka med en guide som visade hur området man fick köra på var. Min guide var bäst. Vi startade efter alla andra men var i mål först. Jag var inte sen att heja på han heller :)
.
Det blev mycket häng med kusinRickard, hans fru Cherry och deras söta son Simon.
.
Jag vet inte riktigt men om jag sett bilderna hade jag blivit lite avundsjuk...haha!

Hemma...eller iaf i Sverige

Jag är tillbaka i Sverige. Ligger i min säng och bara njuter. Ska försöka sova nu efter att ha haft ett dygn på 31 timmar eftersom tidzonerna spökar när man reser!
.
.
Imon måste jag plugga för vi har 4h tenta på måndag...känns väl som om det kommer att gå sådär...:) men en omtenta kanske det får vara värt när man får vara ute och se sig om i världen. Denna terminen är ändå till för plugg för min del eftersom jag hoppas kunna läsa en hel del kurser extra!
.

Äntligen uppdatering

I filippinerna sög internet. Vissa kom in under korta stunder men inte jag. Har skrivit en bit i Word varje dag och här börjar lite uppdateringar. Internet här är segt som kola oh därför blir det inte så mkt bilder. Sitter i HongKong nu och fryser. Det är kallare inne än ute och ute är det väl en 10 grader max. Jag och jennie ligger och trycker under varsitt täcke och längtar verkligen hem. Asien är bra...men inte my kind of cup of tea tror jag.
.

.
Clara de hade inte ciggen och mamma där fick du svar på tempen och SinSisterHanna...det var så lite. När vi kommer hem ska vi ses!
.
Det har varit mycket sjukdomar på den här resan, stay tuned för att få veta allt om doktorer, dropp diarréer och halsbränna.

mera mera mera från filippinerna

Nyårsdagen stannade en hel del av folket kvar i sängen hela dagen. Var ute och åt på två fina resturanger och hängde i stan. Det blev burgers och annat nice! Har inte shoppat direkt nåt, ingen hårdrocksö direkt! Men de har sjukt billig sprit. En flaska sprit kostar typ 20 SEK och det skulle man ju vilja köpa med sig hem när en ny skoltermin ska till att starta J  Vädret var inte så bra och det kom en hel del regnskurar under dagen.

.

Vi andra passade på att läsa och njuta. Vi gick även på ett spa som var verkligen jättefint. Det var jacuzzi, bastu och ångbastu och sedan en massage för mig och jennie. Vi hade ett privat rum där vi låg nakna!?! Med en filt över oss och blev knådade över hela kroppen allt för det förnäma priset av 160 SEK. Cherrys syster jobbade på hotellet så vi fick rabatt! På kvällen var vi bjudna hem till Rickard och Cherry på middag så det blev mys med Simon och god ChickenCurry med ris. Det var very spicy men väldigt gott! Vi gick hem till hotellet och drog en bärs med de andra vilket avslutades med frågesport och nattdopp. När de andra gav upp hade vi "party" på singelrummet, jag, jennie och Laban! Nån får ju hålla tag i partylivet! Nejd¨en öl blev det bara.

 

.

Party?


GOTT NYTT ÅR

.

Andra dagen så var det nyårsafton. Vi snorklade runt vid hotellet och åt god mat. På kvällen gick vi ut och åt färsk seafood och firade tolvslaget på stranden där raketerna flög kors och tvärs och livet kändes helt underbart när man stod i varmt hav och skålade med champagne. Kvällen fortsatte på summerhouse med dans och drinkar!

.

.


Mot filippinerna...

Vi flög mot Filippinerna på natten. Landade och fick åka ett litet propellerplan ut till Boracay. Coolt att åka så litet plan men ganska jobbigt för de flygrädda men jag är ingen sån. Sen när vi kom fram fick vi åka tricikle till hamnen och en båttur ut till ön. Väl framme var det varmt och vi drog raka vägen till hotellet där de andra mötte oss.

Första dagen blev bad och sol och en tur ner på stan. God mat och bara soft i solen. Blev ett sjujävlaparty på kvällen med kusin Rikard och kusinfru Cherry. Vi var väldigt fulla efter att ha varit och svept en väldigt massa shots…

Kul Kul

RSS 2.0