San Diego

Vi har varit i San Diego i några dagar. Internetanslutningen har varit kass, och den är inte mycket bättre där vi bor nu. Skriver i Word och ser sedan när det kan läggas upp.

 

Första dagen i San Diego blev en rolig historia i sig. Först tar vi en taxi till hotellet som vi har bokat, det ligger inte i San Diego utan i Chula Vista, 5 minuter från den Mexikanska gränsen. Vi avbokar det utan avgift och bestämmer oss då för att ta bussen till Pacific Beach och softa där våra dagar i San Diego. Vi hoppar av bussen och drar oss ner mot strandpromenaden. Går runt till flera hotell, hostel och inn och frågar men allt är fullt. Klockan börjar bli en del och vi tänker oss att vi nog kommer behöva gå upp mot stora vägen och leta. Såhär svårt trodde vi inte att det skulle vara. Vi har nu vandrat med vår packning i ett par timmar och humöret är inte helt stabilt. Vi går förbi några killar som sitter på sin altan och blir inbjudna på en öl, humöret stiger nämnvärt, men vi måste fortsätta leta ganska snart efter att vi fått oss en lektion i Domino, (de erbjuder oss soffan, men vi är lite för fega).

 

Vi vandrar vidare men fan inga jävla hotell någonstans. Då kommer en man ut och slänger soporna där vi står och frågar vad vi håller på med. Vi säger att vi är på väg till ett hotell som vi har hört om. Han säger att det inte finns några men han ska hjälpa oss att hitta ett.Vi följer med honom in i hans hus och han skaffar oss varsinn öl och sätter sig online och ringer till en massa hotell och säger att hans tre brorsdöttrar från Sverige är på besök och de behöver någonstans att bo! Ringer en taxi till oss och vinkar av oss. EN SKÖN SAN DIEGO BO! Våran Uncle Mike!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0