Min kropp är totalfuckad

Jag är så stel och seg. Jobbigt liv.
Det gör ont lite överallt med sådant var det många år sedan jag lärde mig ignorera.
.
Idag fick jag skit av tränaren hela tiden. Verkar inte finnas mycket jag kan göra rätt nu för tiden. Och när jag nu gör alla dessa fel, kan man inte få veta vad man ska göra istället. Till mitt försvar så gjorde jag inte fel alla gånger, men orka ta diskussionen.
-
.
Imon börjar praktiken, mot psykiatrin!

Hang my soul in a rope from the ceiling

Jorå, vill ni höra om en av de absolut tristaste och mest onödiga söndagar som funnits. Keep reading.
.
Jag har inte gjort något mer än att äta scones och en hel kladdkaka (ja, och utan några större problem; might I add). Mitt näringsintag blir högt men totalt fel när jag inte har min personliga kock och syster Jennie i huset :)
.
Har sett skidtävlingar och Gilmore Girls och legat och tyckt att jag är en av världens absolut sämsta människor. Har inte riktigt lyckats övertyga mig själv av att så inte är fallet.
.
Ett mycket bra exempel på egentlig depression den här låten...gött att man binder upp psykiska diagnoser i låtar så att man klarar tentan!
.
Om ord inte kommer över dina läppar, betyder det då att det som borde sägas inte finns?

En hel match

Igår hade GUSK första träningsmatchen. Sandra med från start, o ja då! Spelade på innermitt, helt nytt för mig. Hittade inte riktigt rätt men jag kommer nog att komma in i det om jag får spela mer.
.
Det blev 85 minuters spel innan jag blev avbytt.
Han göra några få bra passingar, otroligt många dåliga nedtagningar och ett offsidemål som antagligen hade blivit mål om jag inte nuddat bollen. Men den var så satans lös och skev så jag hoppas att den inte hade gått in...Vi förlorade med 2-1. Det är svårt med fotboll och man tappar fort det man en gång kan ha haft...Vi mötte Gävle som ligger i div.2
.
Vad måste då slipas på för min del (allt naturligtvis) men vissa saker extra mycket. Närkamperna måste bli bättre. Jag måste våga mer och framförallt så behövs kondition. Oh boy, I was tired.
.
Hade göront i benhinnorna och så har jag en blåtå. Men eftersom jag lyckas spela med det så är det inget att bry sig om! Mest nöjd är jag över att jag lyckades att inte skada mig. Åkte med de andra tjejerna hem i bussen och inte en ambulans med någon trasig kroppsdel. HURRA!
,
man vet ju hur otroligt fort det kan gå...
.
FOTBOLL!

Vi drog till fjällen!

AfterSki tema på VG igår
Jag och Clara gick i mammas gamla matchande skidställ!

Tentamen

Har varit iväg och skrivit min psyktenta. Jag tror att jag klarade den. Det kan jag vara nöjd med eftersom jag valde att inte plugga överhuvudtaget igår...men jag såg många avsnitt av Gilmore Girls och tränade fotboll. Nu kan jag släppa det här med att vara psykiskt sjuk i två dagar innan jag går ut på praktik på Uppsala Allmänna psykiatriska mottagning. Puh. De gör det inte överdrivet lätt för mig människorna!
.
För övrigt är jag uttagen som innermitt på matchen imorgon. Det blir helt nytt för mig...Några tips? Pappa tror jag kommer att vara bra för jag kan lägga fina bollar som de andra kan löpa på. Det är en bra pappa jag har :)
.

Vem ser de tankar som du tänkt...om du går med blicken sänkt?

Det är ju som så att bloggen skall uppdateras regelbundet för att det ska vara intressant. Men jag har fucking fullt upp. Pluggar psykiatri, går på kvällskurs, äter osbågar och annat viktigt.
.
Imorse tänkte jag att jag skulle lära mig lite om ätstörningar. Men där haade jag en fördel. Jag hade väldigt mycket mer kunskap i ämnet än vad som stod i boken. Nåt ska man väl ha sin gamla sjukdom till! Så här kommer lite vad jag redan har full koll på:
.
Bulimi:
(typiskt tecken...svullna spottkörtlar)
.
Självskadebeteende:
(typiskt tecken ärr, blod, långa tröjärmar, blåmärken, cigarettmärken m.m.)
.
Självmordsförsök, Depression, tablettmissbruk m.m.
.
(tillgång till letala metoder)
.
Och vad är jag nu...en typ fungerande människa.
Så inte nog med att jag varit på botten, jag har hittat tillbaka till världen också ...
Hurra för mig!

My future husband

Igår efter träningen kom Peter på besök. Peter är en av mina äldsta vänner. Han var dagbarn hos mamma och vi gick i skolan ihop upp till 9:an. Han var min första pojkvän...i förskolan!
.
Han var här för att jobba men på kvällen gick vi på bio. Kollade Åsa-Nisse (jag hade ju vunnit 4 biljetter). Den var sjukt sjuk men jag skrattade och kommer ändå att dra en hel del citat från den i framtiden. Hela svenska humoreliten var ju med i filmen!
.
Efter filmen gick vi till O'Conners, jag jennie, clara och Peter. Åt lite mat och drack öl! Väldigt nice , satt kvar fram till ett ungefär. Härligt med gamla vänner.
.
Det är även Peter som jag ska gifta mig med om vi fortfarande är singlar när vi är 30-35 år. Skönt att veta att man inte kommer att bli ensam!

Fotbollsspelare

Nu är jag officiellt fotbollsspelare igen. Skrev papper med Gamla Upsala SK igår. Ställde inga krav utan är just nu mest lycklig att jag ska få sparka boll ett tag framöver.
.
Igår tyckte de inte att jag var en div 4 spelare längre utan att jag var för bra för div 3. Det blir ju bara bättre och bättre det här.
.
Någon som minns hur glad fotboll brukade göra mig? Jag minns!
Och just nu upplever jag den glädjen igen. Jag är som ett litet barn på fotbollsträningarna.
Jag har ingen önskan om att bli bäst i världen men jag vill spela fotboll...nu gör jag det igen.
.
Fan Sandra, du klarade det!

"Arbeit macht frei"

legat i sängen, ätit scones och godis. Haft lite smått träningsvärk och nu önskar jag att jag hade pluggat när jag inser hur förbannat mycket jag kommer att ha att göra när den nya veckan börjar imon.
.
Det här med att plugga till sjuksköterska, läsa 17,5 hp extrakurser, spela fotboll och göra saker med kompisar kommer att bli ett tufft jobb, men det kommer att gå bra så länge jag inte ligger och slöar i sängen hela dagarna som idag. FY PÅ MIG!
.
det fungerade ju på gymnasiet, vi blev ju fria tillslut, Skolresa Prag 2004...

Fotbollscup

Spelade fotbollscup igår. Det gick inte så bra för oss men det var väldigt roligt.Men jag fick träning och jag fick sparka på läderkulan! Jag fick dra på mig en matchtröja och tillhöra ett lag. Happy Times.
.
Dessutom tror jag att jag har fått nya vänner och det gillas!
.
nu är det gulsvart som gäller ett tag :)

Det brinner i öronen

Igår hade vi en kanonmysig tjejkväll i Kollektivet Äppelmoset. Dreamteam eldade öronljus, lagade god mat och pratade, skrattade och njöt av varandras sällskap hela kvällen!
.
Men oj så trevligt det ser ut!

The past is the past...

Självmord och suicid är samma sak. Man säger suicid inom sjukvården för det ordet är inte lika laddat. Det är viktigt att våga fråga en patient om suicidtankar, planer, dödsönskan och självskadebeteende. Jag kände igen mig i det mesta han sa idag föreläsaren, men tror att jag hade gjort en bättre föreläsning...och definitift mycket mer intressant.
.
.
Tänk att jag har velat avsluta mitt liv så mycket att jag gjort seriösa försök och varit besviken när jag upptäkte att jag vaknade upp till det vanliga livet igen.
Är det någon som skulle vara intresserad av att jag skrev om sånna här saker? Ibland känner jag ett sånt enormt behov att skriva/ventilera det förflutna och vad jag gått igenom, men jag vet inte när, var och hur...det är ju känsliga ämnen och jag vill inte göra folk ledsna och besvikna...men det är ju förbi nu.

HSKDV?

På lördag ska jag spela fotbollscup. Hur weird låter inte det? Jag ska upp och samlas 07:00 vid en statoilmack och ska iväg och spela inomhusmatcher hela dagen. Oboy, va skoj!
.
Undrar hur det här ska gå...men det ska bli fruktansvärt kul.
.
HSKDV? = Hur svårt kan det va?

Tell me if I'll ever rest in peace.

Vi läser psykiatri i skolan nu.
OMG
Jag trodde det inte, men jag blir otroligt triggad.
.
Vi pratar hetsätning och jag vill hetsäta
Vi pratar tabletter och jag vill äta
vi pratar självmord och jag tänker
Vi pratar svält och jag vill bli smal
Vi pratar självskador och jag vill skada mig
Vi pratar droger och jag VILL HA
Vi pratar kräkning och jag blir sugen...
.
Det är uppenbarligen fel på mig.
Det är väl ändå bra att jag inte agerar på impulserna iaf.
.
,
.
I've been depressed so long
It's hard to remember when I was happy
I've felt like suicide a dozen times or more
But that's the easy way, that's the selfish way
The hardest part is to get on with your life

Ice Ice, baby..

Vi har satans lång lunch i skolan. 1h och 15 minuter. Så igår gick vi och kollade på Uppsalas isskulpturfestival i stadsparken på lunchen. Vi är inte så kulturella...men vad gör det när isen ändå bara står där...
-
.
På eftermiddagen blev det StepUp och betendegenetikföreläsning.
Min kvällskurs är faktiskt riktigt intressant. Känner att jag har tagit på mig en väldigt massa denna terminen. Otroligt hurtigt av mig.

Fotboll och vinst

Jag har överlevt ännu en fotbollsträning. Nöjd! Tränaren pratade med mig idag, jag förstod inte riktigt vad han ville men han sa att han visste att jag hade elitsatsat och att jag pluggade nu så ...men hans mål var att gå upp i 2:an nu. Jag sa att jag alltid ger 100% och inte kan gå in halvdant när jag lirar. Han sa inget. Vi har ju även ett div 4 lag typ... Jag undrar vad han menar. Är jag så jävla kass tro? Vi får väl se, han kommer nog ångra sig när jag kommer igång, oj vad jag kommer att ÄGA! (not)
.
Jag har även vunnit 2 biljetter till Åsa Nisse genom Metro. Så när de kommer på posten så kan jag unna mig en biokväll. Gratis är gott!
.

Psyko

Vi har nu 2 veckor fullproppade med psykföreläsningar. Lycka?
.
Idag har vi fått lära oss om lagar och regler och ångestsyndrom.
.
.
Var man inte psyksjuk innan så lär jag definitift vara det efter dessa veckorna...

back in Uppsala

Resan upp gick helt smärtfritt. Bra vägar, bra väder och bra passagerare. Resan gick på knappt 5h med toapaus.
.
Saknar Er därhemma, tack för en toppenhelg alla sköna GÖTEBORGARE!
.

Sunday bloody sunday

Dagen började med att jag och Jennie plockade bort ett dött rådjur från tomten, vi hittade han i skogsbrynet...
.
.
Sedan var jag i min underbara soliga stad GBG och flöt runt med Bengan, Anna och David. Spårvagn till redbergsplatsen och mys hemma hos Mickan och Emina.
.
Vidare emot Kungälv och middag med Sophia, Jennie S. och David. MYS!
.
Hem till familjen och bara älska livet som är extra skönt i Västra Götalands län!
.

We are family.

Hemma med familjen i Kode. Livet är så härligt och enkelt.
Fick räkmacka till lunch och skinksnitzel till middag...och till frukost finns det ost och mjukt bröd.
Man är ju bortskämd alltså!
.
Var på dejt igår...
.
Har jag inte en fin familj så säg?

SchlagerSandra är på gång igen!

Igår var det dags för vår tjejtradition. Genrepet av melodifestivalen i Scandinavium. Tror vi var typ 11 personer, det är väl typ 5 gången eller nåt nu! Så sjukt trevligt att sitta och se på dessa glada goa bidrag :) ?!?
.
Igår var Brolle bäst. Han kommer gå vidare direkt till finalen det tror jag. Sedan kan jag inte sluta sjunga på Babsans bidrag, muhaha. Efteråt blev det drinkar och dans natten lång på Excet! Schlagergolvet såklart!
-
.
Var finns han som är stilig och belevrad, och passionerad?
-Ge mig en spanjor!
Ja må ja leva -Ge mig en spanjor...

The Friday is out to get me...

Fredag var det igår för er som missat. Jag och min lillasyster gick upp tidigt för att förbereda oss och bilen för hemfärd innan vi skulle skriva tentan. 07.30 gick vi till bilen och fann den: (det hade snöat lite...)
.
.
Vi började med att skotta rent bilen lite och när vi skulle starta den för att brassa på lite värme så startar ju naturligtvis inte bilen. Batteriet är dött. På en morgon är inte folk övervilliga att hjälpa till och tiden gick. Vi skulle ju skriva tenta. Till slut fick vi ge oss och rusa till tentasalen. Då hade vi hunnit hjälpa två andra att putta loss sina bilar...men vi fick ingen hjälp.
.
Vi har strumpbyxor på oss och är kalla och stela. Inte alls bra att skriva tenta då men alla tre lämnades in och kändes helt ok.
.
Går tillbaka till bilen med nya krafter i form av Clara. Vi lyckas putta bilen bakåt så att om vi hittar någon så kan dom komma fram och kablarna räcker. Efter ett tag kommer en gammal invandrargubbe och han hjälper oss(fast han kan inte koppla kablarna...fast det tror han) När jag sedan kopplar så funkar det! Jorå, vi har haft batteristopp förut kan man säga.
.
När bilen är igång tar vi en sopplunch på VG innan vi hämtar upp två små unga  punkkillar på Uppsala central och åker mot Västkusten. Resan tog lång tid men jag kom fram. Gött att kunna dela på bensin. Mindre gött att de inte hade körkort och knäckte första ölen efter 2 mil...
.
Körde i 6 timmar. Olyckor längst hela vägen och uselt väglag. Men jag kom fram i tid till Genrepet i Melodifestivalen och resten kommer i ett nytt inlägg!
.
Jag är påväg jag är påväg jag är påväg!

I said to myself it doesn’t get better than this and I did it, did it woha did it!

Jag klarade träningen utan några svåra fysiska skador utan endast med en litet skrapsår på knät! Bra där!
.
Jag tänkte jag skulle träna med dom i några veckor och se hur det känns. Typ två kanske. Man får ju ändå vara nöjd med att de vill att man kommer tillbaka, då gjorde man inte bort sig helt... Sedan kör det igång med träningsmatcher. Fy fan va kul!
.
Jag var trött som ett as för det spelar nog ingen roll hur mycket stepUp man varit på, det är liksom inte samma sak som att spela fotboll. Fast lite hjälpte det nog att jag ändå tränat i tre veckor innan. Jag är full av endorfiner och otroligt glad just nu!
.
Förhoppningsvis blir det mer av det här!

Bollen är rund, eller?

Herregud, jag börjar änna bli nervös.
.
.
Har aldrig varit den som tagit kontakt med ett lag innan. Har blivit uppringd och vetat att de vill ha mig och så. My oh my...hur ska detta gå?
.
Det är bara det att det var så satans längesedan som jag spelade...hur var det man gjorde? Men det är väl bara att köra på och göra det man tycker är roligt, så kommer väl det här att lösa sig. PUKE!
-
.
Kolla vad liten och oskyldig jag var?

If we really are what we eat, I'm fast, cheap and easy...

Idag har vi tentapluggat...eller ja "tentapluggat"
.
Det blev en 2 h. promenad till ÖoB och där säljer dom chips. Vi ville ha!
.
.
Vi orkade inte plugga så vi såg en film. Due Date, den var faktiskt riktigt kul och eftersom den handlade om en man som skulle till sin gravida flickvän tyckte vi att det passade in i obstretiktentan...hmm.
.
“I keep trying to lose weight… but it keeps finding me!”
.


Fat girl
I can't believe your eating again
Fat girl
Where does your neck begin

Video killed the radiostar.

Har sett mycket filmer det sista.
I rymden finns inga känslor, Sebbe, The Town, The Tourist, It's kind of a funny story och och Love and other drugs.
.
'Jag tycker nog att alla är värda att se. Vill man se lite spännade ska man se The town, Drama: Sebbe. Fint: I rymden finns inga känslor. Kul/Romantik: de två sista^^ och vill man se Angelina Jolie köra båt ska man se The tourist.
.

You can make me whole again...

.
Idag bestämde jag mig. Jag ska försöka mig på att spela fotboll igen. Endast på skoj och utan någon satsning. Jag vill verkligen bara träna fotboll, spela match och tillhöra ett lag.
.
Första steget är taget. Har hört av mig till en central div3 klubb och jag har köpt ett par nya skor, gräs eftersom laget tränar på konstgräs. Nu ska jag bara våga ta mig till en träning med :)
.
Adidas Predator, juniormodell och på enorm slutrea. 300kr. Sänkta från massa mer! I like my small feet sometimes!
.

Vallen!

English please

Jag har just haft en redovisng av en engelsk artikel över skype. Jag är så himla duktig. Låg i pyjamas i jennie säng och pratade. När de andra pratade sov jag och sa att det var jätteduktiga på slutet. SUCKERS!
.
Igår åt jag äppelkaka och pizza. Riktig diet just nu!
.
Dessutom visade de 10h sport på SVT igår. Mitt liv var inte helt dumt!

Kriget med mig själv

-Det livet jag lever är bra, riktigt gött. Jag tränar, har underbara vänner och pluggar och får dagarna att gå samtidigt som jag njuter av dem.
.
Men det här med att helt kunna släppa min ätstörning går inte. Jag undrar om det någonsin kommer att gå? Får jag för mycket tid att tänka så räknar jag automatiskt kalorier under dagen...och mitt överätningsbeteende sitter i ryggmärgen. Får jag mat framför mig äter jag alltid upp allt. Jag kan smyga med mig mat in på mitt rum för att ingen skall se hur mycket jag egentligen tar och efteråt har jag en sådan ångest.
Jag kräks inte längre, jag skär inte längre och jag svälter inte längre...men jag tänker och tänker och tänker.
.
Jag undrar bara om det alltid kommer att finnas kvar??
.

 

Kärleken är intet. Ångesten är allt,
ångesten över att leva.
Gör du mitt liv så ödsligt och kallt!
Efter solen vill jag ej treva.
Luta dig inte så varm mot min kind.
Jag vill frysa! Jag vill svälta!
Glädjen, glädjen är ingenting
för den som känt sorgens sälta

 


så länge som jag blundar döljs vägen för mig hem.

Ser du mörkret i mitt hjärta?
Ser du mörkret i min själ?
Jag gråter utan tårar och jag hatar utan själ
Min smärta är begraven för att alltid glömmas bort
Och i lönndom räknas tårar över tiden som har gått

Jag brinner av en längtan men elden är för svag
Jag borde vetat bättre än att ensam slå mitt slag
Jag har blundat för det dolda och gömt undan mina spår
Men hur jag än försöker står jag stilla där jag står

Jag har ondskan i mitt inre, jag tar ondskan i försvar
För så länge som jag blundar har den mig i sitt förvar
Om modet i mig sviktar och min röst den inte bär
Så ställ er vid min sida så att vi inte slits isär

I mitt inre brinner ångesten, har levt mitt liv i skuld
genom lögner har jag älskat, har alltid älskat guld
I bibeln talas det om gud, men ondskan är min vän
För så länge som jag blundar döljs vägen för mig hem

KreativaKlubben och jag

Igår var det slappardag på absolut högsta nivå.
.
Började dagen med film, The Town, och ostbågar samt Coca Cola. Sedan kom Clara och då låg vi i soffan och åt brieost och kollade på Oprah och Extreme Home Makeover. Sen kom Johanna, då kollade vi på Juryn-a time to kill och beställde pizza.
-
Efter filmen satte Jennie, Clara och Johanna igång att vara kreativa. De broderade och limmade och höll på. Samtidigt kollade vi på Gilmore Girls. Jag var inte kreativ så jag kollade bara på Gilmore Girls, You jump, I jump Jack!
.



Fint ska det va!

Att ligga eller inte ligga..jag har svaret:

Inatt sov jag inte hemma...det betyder att jag sov borta.
.
Jag hade inte sex med en ko.
.
Det var quiz på VG igår. Vi vann inte, men vi stannade kvar längst!
.
Clara har visat sig vara utvecklingsstörd.
.
Jennie sov inte heller hemma inatt.
.
Alla är så glada för vår skull!
.
HURRA!
.


Don't count me out just yet...

Började skolan kl 8 och har pratat om smärta och cancer hos barn idag. Stackars de små liven, Inget hår och bleka i ansiktet.
.
Gick och tränade StepUp, ett helt gäng var vi, hela 6 stycken flickor från sjuksköterskeklassen. Mysigt och ganska kul. Jag tror jag har växt ifrån min otaktkänsla och min dåliga korigrafi tid av mitt liv. Jag hänger med bra och kan till och med vicka med höfterna och ta lite danssteg om jag måste...
.
Efter träningen gick jag till min kvällskurs som var första gången idag. Hjärnans mysterier II heter kursen och idag pratade vi om Hjärntrauman och föreläsaren var en av sveriges mest framstående neurokirurger. Coolt!
.
Direkt därifrån till bion för att käka lösgodis och titta på burlesque. Som jag brukar säga: Går man från bion lycklig så var det en bra film. En blandning av Coyote Ugly och Crossroads och då kan det ju inte bli annnat än bra! Sedan tycker ju jag att Cher är en fantastisk människa. Hon är självaste definitionen av fulsnygg!
.
I've been brought down to my knees
And I've been pushed way past the point of breaking
But I can take it
I'll be back
Back on my feet
This is far from over
You haven't seen the last of me
.
LYSSNA

Min första omtenta, så efterlängtad!

Fick tillbaka tentan idag. Den jag gjorde dagen efter jag kom hem från Filippinerna. Var två ynka poäng från godkänt. Måste säga att jag blir lite stolt över mig själv ändå. Utan att plugga ett smack så klarade jag det nästan :)
.
.
Jag vet inte. Kanske skulle jag kunna tjata mig upp till godkänt, men vuxen som jag är kan jag känna att jag nog pluggar till tentan igen. Tror att jag kan lära mig något av det. Så den 25 maj då jävlar smäller det. Alla rätt...Kanske jag behöver plugga två timmar denna gången och inte vara jetlaggad...hmmm?

Pain of life

Ibland, typ som nu, kommer jag på varför jag har gjort saker som jag gjort. Förra terminen tränade jag ingenting. Tyckte inte om det. Jag fick hängmage(mer än vanligt). Min normala endorfiner sprudlade inte i blodet, vilket får mig att överleva.
.
Men jag kanske hade en poäng. Träningen får min kropp att värka och göra ont. Med kropp menar jag i första hand min axel som numer värker efter träningspassen. Jag hade varit lycklig om det var träningsvärk eller liknande men det är det inte. Det är en molande värk som gör mig GALEN!
.
Jag ligger vaken på kvällarna och tänker på att axeln borde dödas. Men jag har pratat med min goda vän Jennie idag, som är färdigutbildad sjukgymnast. Hon tycker att jag ska köra rehab med axeln och jag vet att hon har rätt, för hon är en grymt bra tjej!
.
Hon gifte sig i somras, min vän Jennie. Det var en toppendag:
Imorgon skall jag träna igen, för
nobody puts Sandra in the corner...särskilt inte en jävla axel!

RSS 2.0