Två kvällar i Hollywood...

Back in Hollyweird

Japp, då var man tillbaka i L.A igen.

Första kvällen blev det bio på Chinese Theater, där det hålls en massa big events. Vi såg filmen Piranha i 3D…worst movie ever. Skulle vara en skräckis men vi skratta oss igenom hela filmen då den var som Nina uttrycker det brökass.

Från köpcentret Hollywood and Highland där vi käkade god pasta inför filmen.

Totally crazy night 26/8-10

Inte mycket från den här kvällen kan skrivas, det är censur på alla håll och kanter…OMG.

Walk of fame^^

Kul som fan hade vi, kameran försvann och jag kom hem med ett par extra skor…

 

På dagen gjorde vi däremot en hel del, vi var ute på lång promenad runt i Beverly Hills och Sunset Strip:

 


Surfi'n U S A

Sista dagen i S.D, vi hyr brädor och med Nina som instruktör drar vi ut i vågorna och testar på att surfa. Det var hur kul som helst. Surfade i typ 2 timmar och jag lyckades stå upp hela vägen in till stranden att antal gånger. Vilken jäkla härlig känsla. Det måste jag göra igen. På kvällen blev det middag på Gringo’s god mat och sedan utgång med hostelet till nån Taverna där det var någon slags post-tema. Blev en ganska tidig kväll fast vi satt ett tag och tjöta och chilla i common room, men blev rädda för kackerlackorna som sprang runt där…

Upp och ner men glada ändå !

 


Chilli'n in P.B

Efter en god natts sömn ringer vi runt och får oss en plats på Banana Bungalow précis på standen. Inte illa det. Vi tar oss dit och drar ner på stranden en sväng. Kollar i affärer och sätter oss och käkar god lunch. Där snackar vi med några trevliga killar som vi sedan hänger med även på kvällen och det blir en riktigt bra kväll som avslutas med pancakes och egg och bacon på Dennys. Mycket trevligt.

 

Dagen därpå har vi bestämt träff med samma killar och de ska med oss till några klippor och grottor och så, men de dyker inte upp. Vi känner oss dumpade, träffar svenskan Hanna på stranden som varit i San Diego länge och säger att vi borde hyra cyklar och cykla till  Ocen Beach. Vi gör det och fy sjutton vilken bra upplevelse. Helt tysta över den fantastiska utsikten dyklar vi på våra cruicers runt i San Diego och livet leker! Vi har även fått meddelande från pojkarna att det var problem med rental caren så att det var därför de inte kom. Hade lämnat lappar i receptionen om hur ledsna de var J och så var vi ute och cyklade hela dagen. På kvällen blev det party med Hanna från sverige. Ett par drinkar på Millers var vad vi orkade innan vi hamnade i säng.

Vi har en massa bilder...men det här var vad som bjöds denna gång :)


San Diego

Vi har varit i San Diego i några dagar. Internetanslutningen har varit kass, och den är inte mycket bättre där vi bor nu. Skriver i Word och ser sedan när det kan läggas upp.

 

Första dagen i San Diego blev en rolig historia i sig. Först tar vi en taxi till hotellet som vi har bokat, det ligger inte i San Diego utan i Chula Vista, 5 minuter från den Mexikanska gränsen. Vi avbokar det utan avgift och bestämmer oss då för att ta bussen till Pacific Beach och softa där våra dagar i San Diego. Vi hoppar av bussen och drar oss ner mot strandpromenaden. Går runt till flera hotell, hostel och inn och frågar men allt är fullt. Klockan börjar bli en del och vi tänker oss att vi nog kommer behöva gå upp mot stora vägen och leta. Såhär svårt trodde vi inte att det skulle vara. Vi har nu vandrat med vår packning i ett par timmar och humöret är inte helt stabilt. Vi går förbi några killar som sitter på sin altan och blir inbjudna på en öl, humöret stiger nämnvärt, men vi måste fortsätta leta ganska snart efter att vi fått oss en lektion i Domino, (de erbjuder oss soffan, men vi är lite för fega).

 

Vi vandrar vidare men fan inga jävla hotell någonstans. Då kommer en man ut och slänger soporna där vi står och frågar vad vi håller på med. Vi säger att vi är på väg till ett hotell som vi har hört om. Han säger att det inte finns några men han ska hjälpa oss att hitta ett.Vi följer med honom in i hans hus och han skaffar oss varsinn öl och sätter sig online och ringer till en massa hotell och säger att hans tre brorsdöttrar från Sverige är på besök och de behöver någonstans att bo! Ringer en taxi till oss och vinkar av oss. EN SKÖN SAN DIEGO BO! Våran Uncle Mike!


Uncle Mike, en räddare i nöden

Tur att man har släkt överallt i världen ;)
Hela historien kommer men nu ska vi flytta till ett hostel som ligger mitt på stranden. Surfing here we come!

CherryBOMB!

Igår var en helt fantastisk dag! Vaknade ganska trötta efter nattens DRAMA men kämpade oss upp ändå. Gick upp till Runyon Canyon där vi traskade upp på en av topparna. Sjukt jobbigt!! När vi kom ner så var det gratis yoga i parken som vi deltog i och det var jättemysigt. Känns rätt gött att få lite träning under semestern.
.

Väl hemma så fick vi oss ett välbehövligt dopp i poolen innan vi gick in och sov middag och laddade för kvällen. OCH VILKEN KVÄLL SEN!!
Först gick jag (Jennie), Sandra och Nina och käkade thai på ett ställe i närheten som var sjukt gott. Man blir fan aldrig besviken på thai asså!!
Sen hämtade vi Hanna och drog till Viper Room där Darling Sttilletos spelade tillsammans med Matt Sorum. Och kvällen värd var ingen mindre än Cherrie Currie!! Showen var helt sjukt bra och efteråt så fick vi träffa allihopa :) Cherrie är görsnygg och var jättetrevlig! Hon berättade att hon tyckte mycket om Sverige, särskilt bra tyckte hon om grogg ;)
.
På vägen ut så träffade vi massa roligt folk som vi pratade med en stund. Jag blev attackhånglad med, vi blev fotade av en vimmelfotograf som var jättekonstig och sedan dök Jerry från förra året upp och tog med oss på en sväng i sin bil. Den höll dock på att brinna upp men det var kul ändå för det var en riktigt fin gammal bil :)
Vill du ha en sån pappa?
PUSSPUSS / JENNIE

Hollywood living

So what heve we been up to?

Efter första natten på Budget Inn drog vi oss mot Hollywood Blvd där vi träffade sinsisters och Saras man Sam. Vi fick sova hos dem och har gjort det i två nätter nu.
Första dagen chillade vi vid poolen, vandrade längst Walk of Fame och var ute och åt på SaddleRanch och drog vidare till ett uteställe vid Universal Studios där gamla rockrävar spelade och underhöll. En riktigt nice kväll. Vi var alla enormt jetlaggade och höll på att somna i mindre bra situationer, på vägen hem sjöng vi svenska sånger för vår chaufför JonnyG.
Amerikansk frukost
Poolchill
Hollywood and Highland mall!
Det är värmebölja här just nu så vi la oss vid poolen även andra dagen. Tog på eftermiddagen en promenad runt kvarteret och kollade in RunyonCanyon dit vi ska gå och hikea någon dag. De har även gratis yoga morgon och kväll vilket vi gärna vill testa på...tänkte göra det i morse men vi vaknade lite sent...The hollywood style:) Igårkväll hade vi BBQ på innegården och det var riktigt mysigt...och gott!
Lite random pics, hoppas Ni gillart och att Ni har det nice i Sverige för Los Angeles is AWSOME!

Framme.

Vi är framme i Los Angeles. Har checkat in på ett Inn precis vid Sunset Strip. Resan har gått riktigt bra och nu ska vi ta och vila upp oss för att imorgon ha reunion med SinSisters samt glida runt i Hollywood och glassa!

On the way!

Sitter på flygplatsen i Toronto och ska strax gå på planet till Los angeles! Livet är jävligt bra just nu :) Jag tycker också att det är roligt att jag reser med två fantastiska tjejer! Lööövely <3

Hello world, I'm your wild girl!

I'm your ch che che cherryBOMB!
.
.
Igår såg jag filmen The Runaways som handlar om bandet. Har ju lyssnat en hel del på The Runaways och kommer defenitift att lyssna ännu mer efter filmen som jag tyckte var AWSOME, främst på grund av musiken men även kul att få lära sig lite historia om bandet. Joan Jett, Cherrie Currie, Lita Ford, Sandy West och Jackie Fox.
.
ENJOY

"Jag borde inte leva för jag är och beter mig som en gris"

Min syster berättade precis vad hon tyckte om mig i fredags. Att hennes syster är en jävla gris! Thank you very much.
.

.
Jag äter så galet mycket mat och jag undrar vad mitt problem är. När jag har börjat kan jag inte sluta och jag är sugen på att äta precis hela tiden och jag vet ju att det inte är bra. Min vikt går uppåt uppåt uppåt och JAG HATAR DET!
.
.
Dessutom verkar det jättekrångligt att skaffa norskt skattekort så jag lär inte få min pengar från Norge förren om typ 10 veckor. Why God Why?
.
Inte nog med detta så tänkte jag träna fotbol denna veckan...MEN JAG VGAR INTE! Jag är så rädd att det ska hända någonting inför resan och bröllopet att jag helt enkelt inte VÅGAR ta risken. Mitt satans knä känns inte helt 100...så istället ligger jag i soffan kollar SATC och ÄTER !
.
-"Esse oportet, ut vivas, non vivere ut edas"-
.
LIFE IS A BITCH AND THEN YOU DIE!

SONISPHERE

Living, and LOVING Rock'n Roll!
.
Rock and fucking roll!
.
Kan nu lägga till Alice Cooper, Mötley Crüe och Iron Maiden till artister som jag sett live! Helt fantastiska spelningar och då framförallt Mötley som levererade en av de bästa spelningar som jag sett.
.
.
I helgen har det ösregnat. Festivalområdet var en swimmingpool av vatten och lera och man själv lika våt och lerig, men man kan ju inte dissa musiken för det.
.
.
På fredagen var det förfest i Kungsträdgården som ligger i Stockholm City, där såg vi Casablanca , Bullet och Crash Diet och de gjorde med jävligt bra spelningar och Peter i CrashDiet har otroligt snygg frisyr!
.
.
NÄR ALLT VAR ÖVER VAR DETTA DET SOM ÅTERSTOD AV THE WINKLERZ! vv
.
.

GrillChill i Surte

.
Idag på em. så drog jag mig mot Surte för grill och chill med Mickan och Emina och några random polare till dem vilket var kanonmysigt. Alltid trevligt att träffa nya människor och så!
.
Värdparet ^^
Malin (ja det är landslagsspelaren) och Sofia (domare i U20VM bland annat)
andra shyssta och roliga människor!
.
Puss och godnatt, imon drar jag till Uppsala!

DOWN

”It has been said, ‘time heals all wounds.’ I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue and the pain lessens. But it is never gone.”

Vissa dagar känns det bara som om jag borde falla ner på botten. Som om det är där jag hör hemma. Men jag har inte fallit än och jag vet inte varför. Egentligen tycker jag att det är jobbigare att vara på väg att falla men hålla sig kvar, när man är i en mellanzon, varken okej eller kass. Då kan jag längta efter att slå i botten och leva i mörker... Jag vet inte varför det är så med mig, något slags återfall"light", eller vad fan vet jag.
Jag är dock beroende av motion för att hålla mig kvar i livet jag lever. När det känns som om jag ligger i riskzonen så är en promenad eller joggingtur ingen dum idé...



Idag har jag varit sur över - min vikt, - min mage, - mitt knä, - min hy, - mina matvanor, - min ekonomi, - MITT LIV!



-Mors ultima ratio-

HEADS UP!

Jag tänkte ge en liten heads up för när min 25-årsfest kommer att gå av stapeln:
.
25 SEPTEMBER kommer det att vara och det skrivs in och bokas upp nu direkt!
.
Inbjudan kommer inom det närmaste men jag har haft lite fullt upp så nu vet Ni vilket datum ni ska vara med mig!!

Barnkalas

I lördags firade jag min 25-årsdag tillsammans med mina släktingar. Vi var runt 30 stycken som tillsammans fick en helgrym em/kväll/natt!...men något annat förväntas väl inte av min släkt!
.
Körde på tema barnkalas så välkomstdrinken serverades i pipmugg, vi gick tipspromenad, fiskade fiskdamm, gjorde bollstafett, klädstafett, trashockey och blåspingis. En quiz om barnprogram hann också med!
.
Maten som serverades var hamburgare och pommes och till efterrätt glasstrut och negerbollar med strössel!
Presenter fick jag det också; ny resväska, USD$$, SEK, blommor, Sex and the city boxen och en käpp!
Blev dans, stim och ölpingis (vilken jag och Camilla som vanligt regerade i) resten av kvällen och jag vill tacka för att jag har de bästa släktingarna i världen!
Fler bilder finnes på FB i mappen sommar sommar 2010...

Pain is no evil, unless it conquers us...

Klockan är mitt i natten och jag kan inte somna för det värker så mycket i min axel att jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till.
.
Det var ett tag sedan som jag hade sån här värk...i vanliga fall har jag ju daglig värk men den är jag ju van vid. Nu värker de uppifrån halsen och ner till nyckelbenet och det är crap vill jag bara meddela...
.
Pain is no evil, unless it conquers us...(Charles Kingsley ,1819-1875)

Visit i Norge på min födelsedag....bildupdate!

A
Fick en kamera i present!
Mormor och Morfar kom!
mega god fika! Sandra loves strawberrys!
mamma och jag
Pappa och jag!
PEACE OUT!

RSS 2.0