Dålig uppdate

Det går segt här nu. Har sjukt mycket bilder som skall upp och mycket som ska berättas om.
Min 25-årsfest
min dag som försökskanin
och annat smått och gott som har skett i mitt liv.
Böjar redan imorgon, Sorry för det här!

Hollywood-partajj

Shit, vad ska man ha på sig liksom. Jag hade en massa idéer i början och nu började de sina och inte kunna ordnas.

.
Jag tänkte jag skulle vara Rambo, Rocky och andra normala personer. Idag provade jag på kul lite mer "avklätt"...eller ja mer Hollywood glamour. Så mamma tyckte det var jättecoolt.
.
Det enda som jag tänker på är att det inte är så mig. Jag brukar ju mest gå klädd i en låda på maskerad ;) Men jag ska göra ett undantag imorgon blir det en outfit där Sandra kör all in!
.
Fan, nån gång ska vara den första. Är så peppad inför morgondagen och hoppas att det inte blir fler sista-minuten avhopp, känns sjukt trist att man får veta sådär i sista stund när allt är inhandlat och klart och förberett! Imorgon drar vi till Hollywood, Hollyweird, Hollyweed och festar som sig bör!
.

.
Sov Gott babies!


Rock'n roll brutta!

Här kommer ännu en het rockbrud.
.
Cherie Currie, sångare i The Runaways (som vi träffade i Hollywood!)
.
.
.
The runaways karriär har ju blivit film, har Ni missat det? Filmen är hur bra som helst, finns att låna på thepiratebay.com ;)
..
Måste ha med låten man inte kan få nog av med :
.

LOVE IT!

Ost, kex och Idol

Igår var jag och Jennie på Willys och systemet. Shoppade inför The Hollywood party som går av stapeln i helgen. Ska bli så himla roligt. Så kul att så många ville komma!
.
På kvällen blev det till att se Idol, äta ost, kex och vattenmelon med Nina och Karro. Kollade även Berg flyttar in och Välkommen åter. Så nu väntar vi bara på Bonde söker fru så är onsdagarna kompletta!
.
Jag är trött och har sån jäkla hemlängtan. MAMMA; PAPPA ; NIKLAS; KOMPISAR, Nu kommer jag snart!
.

Poesi...

Jag läste om Smärta och smärtbehandling i min bok inför tentan... jag fann något som bara fastnade.
.
Sov gott mina vänner!

Rockchick 3

Jorå, det här håller på att bli en följetång...och jag har fått en mycket positiv reaktion på den redan nu. Mycket ny musik i vännernas Mp3-spelare !
.
.
Bandet känner ni alla till men visste ni att sångaren heter Debbie Harry och att hon är en riktig snygging?
.
Är det bara jag eller är hon inte lik Michelle Pfieffer? Kolla i videon...
Until next time lovers!

Spontanta partycrashers

Igår låg jag hemma i sängen, Clara pratade med mig på FB och det var en 30-årsfest på VG. Vi bestämde oss för att dricka öl och kanske våldgästa den...
Vi började med öl, mintu och musik i Claras crib.
Efter att ha lekt och byggt med vuxenlego så gick vi in på 30-årsfesten och dansade till liveband..vi kände ingen men hade kul för oss själva. Kvällen slutade på Rockbaren BULLIT!
OVER N OUT!

Snygga Rockbabes del 2!

Här kommer ännu en rockbrud att se upp till och lyssna till!
.
.
Lita Ford började sin karriär i The Runaways och gick sedan vidare till ett eget band när the runaways la ner.
.
Enjoy this great song!

Det här med storleken...

Jag skriver att jag är tjock och fet (för det känns så). Jag får kommentarer som bekräftar motsatsen. Tack!
.
Det är inte så att jag vill att Ni ska tycka synd om mig eller att jag anser att de som är lika stora som mig är feta. Men just i dessa stunder finns det ingen som är tjockare än mig, ingen mer värdelös och dålig. Det har egentligen inte mycket med det att göra. Jag skriver vad jag känner, för min och Er skull!
.
"Röster" inne i min hjärna skriker ut att jag är fel och jag har lärt mig att inte lyssna men så kan det komma gånger då jag är för svag för att stå emot. Det kan vara när som helst. Denna gången var det en nutritionsföreläsning följt av BMI-koll. Sen satt monstret i min hjärna och påpekade vilken misslyckad person jag är.
.
Nu, kan jag se att det är fel. Alla har vi något problem och det är mitt, hade jag i den situationen blivit ombedd att skatta mig själv på en sån där skala man får göra som ätstörd hade jag varit näst högt upp, och så känns det. Det är en väldig skillnad mellan känsla och verklighet ibland! Jag är väl inte helt nöjd med min vikt och mitt utseende men jag är inte fet. Jag lever och jag har underbara vänner och jag är så grymt glad för det.
.
Onsdagsparty is the shit!

We will rock you !

Igår fick jag min 25-årspresent från Clara, Hanna, Jennie och Karro. Vi var på musikal på Cirkus i Stockholm. Vi såg Queen-musikalen We will Rock you med de svenska skådespelarna och den var skitbra!!! Med oss på turen var även Johanna.
.
Vi åkte till Stockholm vid 12 och shoppade och var ute och åt thai/sushi innan föreställningen. Jag fick handlat mig en skinnkjol, boots och strumpbyxor, inte helt fel det inte!
.
.
Too late, my time has come
Sends shivers down my spine
Body's aching all the time
Goodbye, everybody
I've got to go
Gotta leave you all behind and face the truth
Mama, ooohoooh
I don't want to die
Sometimes wish I'd never been born at all
.

Onsdagsparty...

Jorå, är det lill-lördag så är det. Och Norrlands har en bra klubb så varför inte festa...?
Vi var hemma i Winkler/Nylander huset och jag och Jennie hade ordnat en quiz som gjordes under tiden vi drack alkohol. Mycket lyckat. Dans, sång och ännu mera dans blev det innan vi drog oss mot Norrlands.
Uppsala SSK, säg Uppsala SSK!

Försöksperson...

Jag ska vara försöksperson, de ska ta fram någon slags viktminskningsprodukt åt överviktiga och vill ha personer med högt BMI för att testa. Jag har anmält mig och idag var jag där på hälsoundersökning.
.
Jag fick reda på att mitt BMI var 24,7...kan ni fatta 24,7!
(NORMALVIKT: 20-25)
.
.
Jag är ett sådant fetto, jag vet inte vad jag ska göra åt det heller.
.
Hej jag heter Sandra och jag är överviktig. Sedan när de har tagit fram viktminskningsprodukten så kan jag ju äta den.
.
Jag ska vara på det stället 4 onsdagar i rad och då får jag mat där, svarar på frågor om hur mätt jag känner mig och så. Så jag kan ju utnyttja tiden till att sitta och plugga. Jag får även mat som jag ska äta dagen innan studien så jag kommer ju få en del mat gratis plus att jag får 2000 kr i värdecheckar på tex. HM och Ica... och nåt ska man väl ha för att man är en tjockis.
.
" I'm not completely worthless, I can be used as a bad example."

The pretty reckless...

Finns så mycket otroligt snygga rockbrudar i världen:
.
Här kommer en av dem:
Taylor Momsen... sångare i the pretty reckless

Baseball

Jag stannade hemma för jag börjar tidigt imorgon och har seminarium om njursvikt. Då ska jag kunna svara på frågor om det...typiskt att jag inte har gjort de dumma frågorna.
.
Jag har sett tre filmer. En med Kevin Kostner...Fields of dreams från 1989, rekomenderas ej om man inte är galet baseballintresserad och då menar jag spelare från 50-talet.
.
Foxes- en film med Cherrie Currie och Jodie Foster, ball och sådär lagom bra som en film från 1980 kan vara...
.
A league of teir own - en av mina absoluta favoritfilmer, Geena Davies, Tom Hanks och Madonna i en film om basball under andra världskriget. Filmer har allt, skratt, gråt och sport! Bra skådespelare, massa systerkärlek och bra story!
.
Åh. nej jag längtar inte alls efter att tillhöra ett lag...

Partey!

Nu är man tillbaka som student, det märker man direkt eftersom det är partey på en onsdag. Vi träffades här i Nylander/Winkler-lyan och grillade på balkongen, pappa Lorens har skänkt en Elgrill som bara stod där hemma i Kode och såg ledsen ut! Så det var korv, bröd, mos, rostad lök, räksallad med mera, fint ska det vara!
Vi kollade på USA och MEXICO bildera fast en hel del av gästerna lämnade rummet då och då för att de var alldeles för härliga!
Kvällen avslutades med utgång på Norrlands klubb och ett besök på MAX! Inte fy skam det inte!

Lärdom: Låt inte en grill tända läslampan i baksätet innan en tre veckors resa till USA!

Bilen har ju stått ett tag, vi har varit borta i 3 veckor och vi bad Hanna att under denna resa gå och titta till den ibland, kanske flytta på den så att den såg använd ut. Vi får reda på att Hanna inte har lyckats öppna dörrarna på bilen.
.
Vår spontana tanke är att Hanna kanske inte har hittat bilen och står vid fel bil, det skulle nämligen kunna vara så...
.
När vi kommer hem så kan inte vi heller låsa upp bilen så vi orkar inte bry oss om det för vi är jetlaggade och vi har en massa i skolan. Men igår tog vi tag i problemet.
Batteriet i bilen verkar vara helt dött. Enda vägen att öppna bilen manuellt är bakluckan. Jag och jennie och våra inte jättelånga armar sticks in i det lilla hål som finns i mitten bak för att se om vi kan fälla sätet. Vi lyckas efter att typ ha skrattat ihjäl oss. Dörrarna går inte heller att öppna innifrån för Volvos autolås har satt in, bra om någon vill stjäla bilen. Så vi klättrar in och öppnar motorhuven. Upptäcker, VAR FAN E VÅRA STARTKABLAR? Niklas?
-
Vi går till macken och ser om någon kan hjälpa, alla har bråttom och macken har bara startkablar och starthjälp som sitter fast i väggen. Vid bilen vinkar vi in några bilar, människor har mycket att göra, men ett par stannar, kör oss till macken och vi köper startkablar och han kör tillbaka och startar oss. Vi står en stund men kan inte stå för länge eftersom även bensinen är på väg att ta slut. Kör mot macken och mitt i en korsning så dör batteriet. Vi får ännu en gubbe att starta oss men bilen dör redan innan han åker därifrån. Vi får nog och puttar bilen till macken. Tankar full tank och får en tredje gubbe att starta oss. Köper varsinn glass och håller bilen stabilt på runt 2000 varv i 20 minuter innan vi vågar oss ut på vägarna.
-
Kör runt i ungefär 45 minuter, utan ljus och utan stereo, och laddar vårt batteri. E4'an måste vara världens mest tråkiga väg.
.
Testet om batteriet verkligen håller görs på Ica Väst i Floggan och ett riktigt spänt ögonblick väntar när vi kommer ut med våra inköpta chips....BILEN STARTAR.
-
Lärdom: Låt inte en grill tända läslampan i baksätet innan en tre veckors resa till USA!
-
VOLVO FOR LIFE!

I sommar har jag inte bara rest...

Denna sommaren har jag inte bara gjort saker som verkar kul, som att resa runt i världen. Jag har haft en egen liten agenda för att bli kvitt något.
-
Jag har på eget bevåg satt ut mina antidepresiva tabletter som jag har ätit i typ 3 år nu. Jag kände själv att det var dags och ville verkligen prova. Jag slutade cold-turkey vilket man inte ska göra utan de ska trappas ut men jag hade inte sånt tålamod. Jag drog ut allt och när biverkningarna kom tog jag en halv dos eller ibumetin och det har fungerat bra. Nu har jag inte ätit någon tablett på TVÅ månader!
.
.
När jag började med tabletterna var jag långt nere i min depression och läkaren sa att jag skulle behöva i minst 6 år då det var såpass allvarligt. Jag har ju provat att sätta ut en gång innan och då var jag genast tillbaka ner i helvetet igen med självmordstankar 24-7...men inte denna gång...peppar, peppar.
Det tar ju ett tag innan tabletterna helt går ur kroppen men jag känner mig väldigt trygg nu. Känns som att det ska fungera. Om Ni märker någon skillnad på mig så vill jag att ni säger det, om jag blir annorlunda på något sätt så vill jag veta det för det kan vara svårt att märka själv. Men jag är positiv känns hemskt bra att slippa ta den där 1,5 tab. vareviga morgon. Känns bra att vara som "alla" andra ;)
.
Been down one time
Been down two times
I'm never going back again
Have a great day people!

Jag är "hemma"

Vi tre glada resenärer är tillbaka på svensk mark. Vi är nämligen i Uppsala vilket är Sveriges fjärde största stad...men hemma är jag inte för hemma är på Sveriges framsida och närmare bestämt Kungälvs Kommun!
Nu blir det till att plugga ikapp vad de andra har haft för sig i skolan denna veckan vi missat och planera och förbereda inför festen den 25 september...för Ni kommer väl!? Är du inte bjuden...hör av dig!!!
Det kommer att komma fler bilder och uppdatering från Mexico...har bara inte blitt av än...
Puss och Kram från Sandydarling

MEXICO

Vi drog direkt från SSMF-efterfesten till hostelet där vi fick kasta ner våra tillhörigheter fort som attan för att hinna med flyget till Cabo, Mexico. Vi hann med, var antagligen inte de fräshaste brudarna man sett där på terminalen...haha!
Somnade omgående på planet...
Men framme i Mexico var det bara att sätta fart igen. Ut på restaurang och upptäcksfärd runt i Cabo San Lucas..
Det är så himla fint i Mexico. Priserna är som USA, kanske något billigare mat. Jag kommer att fixa mer bilder men vi använde inte min kamera så jättemycket här.

Sunset Strip Music Festival

I lördags var det dags för en stor festival i Hollywood. Sunset Strip stängdes av och gatan fylldes av musikälskare och bra band. Det var spelningar ute på gatan, inne på klubbarna och så fanns det gott om öl!
Vi blev fotade av 944 som är en amerikansk tidning: KOLLA IN!

Här kommer pics för de säger mer än tusen ord har jag hört:
.
.
.
An awsome day for awsome girls!

RSS 2.0